ΝΕΑ

  Smash hit (Παιχνίδι)

  smashit-logo

  Μετά από τόσα εργαλεία που είδαμε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, καιρός να δούμε και ένα παιχνίδι. Το Smash hit είναι ένα παιχνίδι απλό σχετικά στον σκοπό του. Αν είστε από τους τύπους που αρέσκονται στο να τα ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ, τότε αυτό το παιχνίδι θα σας αρέσει.

  Ιστορία

  Μια κάμερα σε σταθερό ύψος κινείται προς μια κατεύθυνση. Εμείς πρέπει να αποτρέψουμε τα εμπόδια στο σημείο στο οποίο περνά η κάμερα, την οποία βλέπουμε σε προοπτική πρώτου προσώπου, έτσι ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

  Τρόπος παιχνιδιού

  Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι απλή, στον χώρο όπου κινούμαστε περιβάλλεται από διάφορα γυάλινα αντικείμενα, μερικά από αυτά παρεμβάλουν στην τροχιά κίνησης μας, κι άλλα όχι. Όσα μας εμποδίζουν πρέπει να τα καταστρέψουμε πετώντας επάνω τους μεταλλικές μπάλες τις οποίες έχουμε πάνω μας. Για κάθε γυάλινο αντικείμενο που καταστρέψουμε το οποίο ΔΕΝ επηρεάζει την κανονική πορεία μας, επιβραβευόμαστε με επιπλέον 3 μπάλες για κάθε αντικείμενο. Οι μπάλες που κατέχουμε επάνω μας είναι ενός συγκεκριμένου αριθμού, και ο αριθμός αυτός αυξομειώνεται με βάση την χρήση που κάνουμε ή τα αντικείμενα που πετυχαίνουμε. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε άσκοπη χρήση, αλλά πρέπει να προσέχουμε πότε πετάμε μπάλες. Για κάθε αντικείμενο που εμποδίζει την τροχιά μας αλλά δεν καταστρέψαμε, χάνουμε από 10 μπάλες. Το παιχνίδι τελειώνει όταν ξεμείνουμε από μπάλες. Το παιχνίδι ακολουθεί γραμμική δυσκολία, αυτό σημαίνει πως όσο προχωράμε στο επίπεδο τόσο πιο δύσκολο γίνεται.

  smashit-1

  Multiplayer και κοινωνικοποίηση

  Το παιχνίδι δεν διαθέτει multiplayer, διαθέτει όμως καταχώρηση score στο google plus. Έτσι μπορούμε να δούμε τα score των φίλων μας και να τους περάσουμε, ή να δημιουργήσουμε ανταγωνισμό μεταξύ των γνωστών μας.

  Επεκτασιμότητα

  Το παιχνίδι είναι πολύ περιορισμένο, πέρα από την παροχή ενός και μοναδικού επιπέδου, για να έχει κάποιος πρόσβαση στα υπόλοιπα επίπεδα θα πρέπει να είναι premium και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να χει πληρώσει γι αυτό. Επίσης άλλο ένα μεγάλο μείον όσο αφορά τα checkpoints όπου, επίσης μόνο όσοι είναι premium μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι από checkpoint, διαφορετικά… έχασες; Πάλι από την αρχή.

  smashit-2

  Γενικά

  Αν και καλή φιλοσοφία, όμορφα γραφικά και στήσιμο, οι περιορισμοί του με έκαναν να το αφήσω σχετικά γρήγορα.

  • Ιστορία: 3/5
  • Τρόπος παιχνιδιού: 4/5
  • Επεκτασιμότητα: 0/5

  Σύνολο: 2.3/5

   

  Smash hit (Παιχνίδι)
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή