ΝΕΑ

  Transmission (Παιχνίδι)

  transmission-logo

  Αν είστε επίδοξοι τεχνικοί τηλεπικοινωνιών ή σπουδάζετε κάτι παρόμοιο, τότε αυτό το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο ακριβώς στα μέτρα σας! Αν πάλι απλά θέλετε να εξασκήσετε το μυαλό σας, αυτό το παιχνίδι είναι ικανό να σας βάλει να σκεφτείτε αρκετά.

  Ιστορία

  Είμαστε κάτι σαν τεχνικοί επικοινωνιών και προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις επικοινωνίες σε διάφορες περιπτώσεις, όπως τηλεφωνικές επικοινωνίες, επικοινωνίες fax, επικοινωνίες μεταξύ υπολογιστών και άλλα πολλά.

  transmission5

  Τρόπος παιχνιδιού

  Σε κάθε επίπεδο διαθέτουμε έναν πομπό ο οποίος διαθέτει κάποια πακέτα προς μετάδοση , οι πομποί (μπορεί να είναι και πολλοί σε ένα επίπεδο) έχουν στρογγυλό σχήμα και το πακέτο που διαθέτουν έχουν το σχήμα ενός κύβου σε άσπρο χρώμα. Το πακέτο ή τα πακέτα που διαθέτουν πρέπει να μεταδοθούν προς όλους τους δέκτες, οι οποίοι έχουν τετράγωνο σχήμα με έναν άδειο κύβο μέσα τους, γεμίζοντας τους με την πληροφορία του πακέτου. Επίσης υπάρχουν αναμεταδότες σε στρογγυλό σχήμα με κενούς κύβους μέσα τους. Ένα επίπεδο θεωρείται επιτυχές αν και μόνο αν τα πακέτα μεταδοθούν από τους πομπούς , στους αναμεταδότες και τους δέκτες γεμίζοντας τους όλους με την πληροφορία του πακέτου. Αν έστω και ένας αναμεταδότης ή δέκτης δεν γεμίσει με αυτή την πληροφορία ενώ η πληροφορία έχει εξαντληθεί τότε το επίπεδο θεωρείται πως δεν ολοκληρώθηκε. Αλλάζοντας ομάδα επιπέδων πχ από τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ψηφιακές υπολογιστών, αλλάζει και ο τρόπος επικοινωνίας και κατά συνέπεια και η δυσκολία. Φαίνεται να ακολουθείται γραμμική δυσκολία.

  transmission2

  Multiplayer και κοινωνικοποίηση

  Δεν διαθέτει Multiplayer, αλλά διαθέτει επιτεύγματα μέσω του google plus. Μπορεί όχι facebook και twitter, η άμεση ανταγωνιστικότητα, αλλά κι αυτό που προσφέρει αρκετό είναι για τον τύπο του.

  Επεκτασιμότητα

  Πέρα από τα επίπεδα που προσφέρει, και γενικά την φιλοσοφία του παιχνιδιού και τον τρόπο που λειτουργεί, δεν υπάρχει κάτι επιπλέον. Θα μπορούσε να δίνει κάποια bonus επίπεδα με διαφορετικό gameplay, αλλά σαφώς αυτό δεν γίνεται. Το καλό είναι ότι ολόκληρο το παιχνίδι είναι ελεύθερο, και δεν υπάρχουν περιορισμοί όσο αφορά την πληρωμή για την επέκταση κάποιας δυνατότητας. Έχεις δεν έχεις λεφτά το παιχνίδι αυτό θα είναι το ίδιο για σένα.

  Γενικά

  Παιχνίδια τέτοιου τύπου υπάρχουν πολλά στο internet, και όλο και πληθαίνουν, η φιλοσοφία είναι σχετικά γνωστή, το μόνο που αλλάζει σε κάθε περίπτωση είναι το «τι κάνουμε» και κυρίως «γιατί το κάνουμε». Σε γενικές γραμμές είναι ένα όμορφο παιχνιδάκι που θα κάνει το μυαλό σας να πάρει πολλές στροφές για να πάρετε το πολυπόθητο «αστέρι» από κάθε επίπεδο. Το ότι έχει ένα «τέλος» εμένα προσωπικά τουλάχιστον με ανακουφίζει, δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω με το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως πχ στο candy crush που τα επίπεδα είναι τόσα πολλά που και σήμερα να το ξεκινήσεις, χρειάζεσαι χρόνια για να το τερματίσεις, και που να το τερματίσεις αργότερα θα κυκλοφορήσουν κι άλλα επίπεδα, κι άλλα, κι άλλα… και πάει λέγοντας.

  • Ιστορία: 3/5
  • Τρόπος παιχνιδιού: 5/5
  • Multiplayer και κοινωνικοποίηση: 1/5
  • Επεκτασιμότητα: 1/5

  Σύνολο: 2,5/5

  Transmission (Παιχνίδι)
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή