ΝΕΑ

  Σκοτεινό και τολμηρο κομικ για την αγάπη

  dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-1

  Η αγάπη είναι όμορφη. Είναι η ίδια σκέψη της αγαπης που ενέπνευσε τον Gypsie Raleigh, ένας καλλιτέχνης, συγγραφέα και ποιητή  από το Πόρτλαντ,του  Όρεγκον, να δημιουργήσει μια σειρά από  ζοφερα και τολμηρα κόμικς.

  << Όταν δεν μπορώ να βρω τις λέξεις, προσπαθώ να βρω μια εικόνα που μπορεί να μιλήσει στη σιωπή μου.Τα σχέδια μου είναι εμπνευσμένα από τα πάντα, από τους θανάτους των ανθρώπων κοντά μου, το άγχος, και τη δική μου καρδια. Γύρισα στην τέχνη, επειδή  ήμουν απλά λυπημένος που δεν είχα φίλους. Τώρα, είναι ένας τρόπος ζωής.>> " Λεει ο δημιουργος των κομικ.

  dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-2dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-3dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-4dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-5dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-6dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-7dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-8dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-9dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-11dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-12dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-13dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-14dark-thought-provoking-comics-gypsie-raleigh-15
  Σκοτεινό και τολμηρο κομικ για την αγάπη
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή