ΝΕΑ
  Από το Blogger.

  Βελος τατουαζ

  15-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye
  Τα βέλη γίνονται γρήγορα μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια για τατουάζ . Με όλα τα διαφορετικά στυλ των βελών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δηλώσετε σχεδόν τίποτα ή μπορεί να ερμηνευθεί σε πολλές διαφορετικές ιδέες. Αρχικά το βέλος τατουάζ χρησιμοποιήθηκαν από τους ντόπιους Αμερικανούς ως μέσο για να κρατήσουν ένα αρχείο της ιστορίας τους, αλλά διαφέρει ανάλογα με τη φυλή.

  Τώρα, το βέλος τατουάζ έχουν γίνει εξαιρετικά επικρατούσα τάση, αλλά μία από τις πιο κοινές έννοιες του τατουάζ ειναι οτι ένα βέλος σημαίνει θετικότητα στη ζωή ή ακόμα και μια αναδρομή στο βέλος του θεού Έρωτα. Δεν έχει σημασία τι νόημα  ψάχνετε ή  πιστεύετε εδώ μπορειτε να παρετε μερικές ιδέες απο διαφορα σχεδια που εχουν βελη.

  15-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-115-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-215-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-315-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-415-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-515-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-615-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-715-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-815-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-915-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-1015-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-1115-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-1215-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-1315-arrow-tattoos-that-are-a-bullseye-14amazing-arrow-tattoos-for-female-1amazing-arrow-tattoos-for-female-3amazing-arrow-tattoos-for-female-6amazing-arrow-tattoos-for-female-10amazing-arrow-tattoos-for-female-11
  Βελος τατουαζ
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή