ΝΕΑ

  Σημάδια χωρισμού

  simadia-xorismou

  Νοιώθεις ότι κάτι έχει αλλάξει στον αέρα τη σχέσης σου χωρίς να μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς τι είναι αυτό;

  Συνειδητά ή ασυνείδητα δεν δίνεις σημασία σε αυτές τις αλλαγές λέγοντας προσωρινό είναι θα περάσει;

  Μπορεί η στιγμή του χωρισμού να είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις. ‘Όχι δεν είμαστε απαισιόδοξοι απλά ρεαλιστές. Άλλωστε είναι κοινή ανθρώπινη αντίδραση το να προσπαθεί κανείς να απομακρύνει από το μυαλό του μία ιδέα που του είναι ενοχλητική.

  Αν λοιπόν παρατηρήσεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια είναι πιθανή η σχέση σου να οδηγείτε στο τέλος της. Πολλοί αναγνώστες δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να είχαν αναγνωρίσει αυτά τα σημάδια από το να έρθουν εντελώς απροετοίμαστοι αντιμέτωποι με το χωρισμό. Αν λοιπόν είσαι ένας από αυτούς δεν έχεις παρά να συνεχίσεις παρακάτω.

  Διάβασε εδώ άρθρα με συμβουλές για σχέσεις

  1. Μήπως η απόσταση μοιάζει ξαφνικά μεγαλύτερη ακόμα κι αν είστε πλάι ο ένας στον άλλο;
   Δεν χρειάζονται συγκεκριμένες λέξεις ή κινήσεις. Η οικειότητα και η άνεση με τον σύντροφό σου είναι κάτι το οποίο περνάει στον τρόπο που αισθάνεσαι. Αν αυτό χαθεί, αν ο σύντροφός σου είναι εκεί αλλά μοιάζει να μην είναι τότε τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη ρότα.
    
  2. Μήπως η σχέση σας έχει αρχίζει να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη;
   Οι καυγάδες μεταξύ σας γίνονται ολοένα και ποιο συχνοί και μάλιστα με ασήμαντες στις περισσότερες περιπτώσεις αιτίες. Σύμφωνα με τον Farah Grey απλά ψάχνει τον επικό αυτό καυγά που θα του δώσει την αφορμή να βάλλει έλος στη σχέση σας.
    
  3. Δουλειά, δουλειά και πάλι…δουλειά.
   Η δουλειά μοιάζει να είναι το επίκεντρο της ζωής του συντρόφου σας. Μήπως όμως είναι και ένας χώρος στον οποίο εσύ δεν μπορείς να παραβρίσκεσαι;
    
  4. Τα κανάλια της επικοινωνίας είναι ξαφνικά μπλοκαρισμένα
   Η επικοινωνία παύει να είναι όσο συχνή ήτανε. Ξαφνικά δεν απαντάει στα μηνύματα που στέλνεις σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν. Τέτοιου τύπου αλλαγές σε σχέση με τον τρόπο επικοινωνίας σίγουρα θα πρέπει να σε βάλλουν σε σκέψεις.
    
  5. Η συζήτηση για το μέλλον μοιάζει να ανήκει στο παρελθόν
   Όταν τα σχέδια αφορούν περισσότερο το εγώ και λιγότερο το εμείς η σχέση στην ουσία παύει να υφίσταται.

  Τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι σαφή σημάδια ότι ο χωρισμός είναι προ των πυλών. Η παραπάνω λίστα σε καμία περίπτωση δεν είναι πλήρης σίγουρα όμως περιλαμβάνει τις πιο κοινές από τις συμπεριφορές που δείχνουν ότι η σχέση πορεύεται σε ένα τέλος.

  Διάβασε όλα τα άρθρα για τον χωρισμό σε αυτό το link.

  Σημάδια χωρισμού
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή