ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Διαγωνισμός συνεργασίας Design Is This - Μελιτζόλιθος

    small_metal_lantern_black_brass_hubsch_1_

    Μπείτε στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι τις 15 Φλεβάρη και διεκδικείστε ένα μεταλλικό κηροπήγιο από την Hubsch με μοντέρνο γεωμετρικό σχεδιασμό με βάση για κερί. Η βάση του κεριού είναι σε χρυσό χρώμα και ταιριάζει ιδανικά με το μεγαλύτερο κηροπήγιο της ίδιας σειράς.

    Χαρακτηριστικά:

    • Χρώμα: Μαύρο, Μπρούντζος,
    • Υλικό: Μέταλλο
    • Παίρνει: 1 Κερί

     

    Για να δηλώσετε συμμετοχή:

    • Κάντε like στην επίσημη σελίδα του Μελιτζόλιθου στο Facebook η οποία βρίσκεται σε αυτό το link:
    • Κάντε like στην επίσημη σελίδα του Design Is This στο facebook η οποία βρίσκεται σε αυτό το link:
    • Αφήστε σχόλιο στο post του διαγωνισμού που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

     

    Όροι συμμετοχής και διαδικασία:

    • Διάρκεια διαγωνισμού : 15 ημέρες (1η Φεβ - 15 Φεβ), στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα ανακοινωθεί ο νικητής.
        
    • Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία το Design Is This, το οποίο προσφέρει και αντίστοιχο δώρο του διαγωνισμού.
         
    • Συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση όποιος κάνει σχόλιο στο post του διαγωνισμού της σελίδας του Μελιτζόλιθου στο Facebook.
         
    • Θα αφαιρούνται τελείως παραπάνω από μία συμμετοχές οι οποίες θα θεωρηθούν και άκυρες μαζί με την αρχική. Συμμετοχή θεωρείται το κάθε σχόλιο στο εν λόγο post.
        
    • Σε περίπτωση που νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο του μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την επικοινωνία του Μελιτζόλιθου μαζί του, το δώρο μεταφέρεται σε έναν επιλαχόντα που θα βγει επίσης από την κλήρωση ως αναπληρωματικός.
        
    • Το εκάστοτε δώρο θα αποσταλεί κατόπιν συνεννόησης με τον νικητή, χωρίς επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής υπό την ευθύνη του Design Is This.
        
    • Στον διαγωνισμό απαγορεύεται ρητά να λάβουν μέρος  οι συντελεστές του Μελιτζόλιθου και αντίστοιχα του Design Is This, συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών πρώτου βαθμού αυτών.
        
    • Με την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποδέχεστε την δημοσίευση των ονομάτων σας στην ιστοσελίδα μας για την ανακοίνωση των νικητών.

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, αφήστε σχόλιο ή επικοινωνήστε μαζί μας.

     

    Περισσότερα από το Design Is This:

    Τα κηροπήγια είναι ένα διαχρονικό διακοσμητικό αντικείμενο που καταφέρνει να επιβιώνει μέχρι σήμερα όντας ένα πεδίο δημιουργίας και αγαπημένο θέμα των κορυφαίων σχεδιαστών παγκοσμίως. Ανάλογα με το design τους μπορούν να διακοσμήσουν όλους τους χώρους, κλασικούς ή μοντέρνους, ενώ βοηθούν στο να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Με κεριά ή χωρίς, είναι από τα βασικά αξεσουάρ που δίνουν στιλ σε μια τραπεζαρία, σε ένα coffee table ή σε οποιαδήποτε άλλη γωνιά του σπιτιού.

    Η διακόσμηση  με κεριά και κηροπήγια  ενός χώρου, είτε αυτός είναι εσωτερικος είτε έξω όταν ο καιρός είναι καλός, είναι από τις ιδέες που αρέσει στον περισσότερο κόσμο καθώς ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν να στολίσουν τους χώρους τους με αυτά, δίνοντας τους ομορφιά και ρομαντισμό, ειδικά το βράδυ.

    small_metal_lantern_black_brass_hubsch_2_

    Τα μεταλλικά κηροπήγια από την Hubsch σε μαύρο και μπρούτζινο χρώμα έχουν μοντέρνο γεωμετρικό design και συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

    pov_candleholder_wall_copper_menu_as_4_

    Το επιτοίχιο POV της Menu είναι ένα πρωτότυπο γεωμετρικό κηροπήγιο από επιχαλκωμένο ατσάλι. Εμπνευσμένο από τα γραφιστικά σχέδια και την γραμμική απόδοση της τρίτης διάστασης, το POV παίζει με την αντίληψή μας και αλλάζει όψη ανάλογα με την οπτική γωνία από την οποία το βλέπουμε.

    clip_image006

    Απλό και όμορφο στο σχεδιασμό του, το κηροπήγιο Loop μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, αλλά και να συνδυαστεί με περισσότερα Loop σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις.  Είναι εμπνευσμένο από την καμπύλη του Fibonacci, η οποία συναντάται στην φύση. Έτσι, το κηροπήγιο δείχνει αρμονικό και ισορροπημένο. Το Loop μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο, δίνοντας μια μοντέρνη και εκλεπτυσμένη νότα.

    Στο Design Is This θα βρείτε design κηροπήγια εξαιρετικής κατασκευής και μεγάλης ποικιλίας για πολλούς τύπους κεριών.  Κηροπήγια δαπέδου, κηροπήγια για ρεσώ, κηροπήγια για κεριά με design από minimal βιομηχανικό design μέχρι πολυποίκιλτο barok. Τα σχέδια, τα χρώματα και τα υλικά από τα οποία αποτελούνται, είναι διαχρονικά για να μπορείτε να τα έχετε ενταγμένα πάντα στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

    Διαγωνισμός συνεργασίας Design Is This - Μελιτζόλιθος
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή