ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Falling with the Vibes

    rsz_1a1207964719_10

    Η Progressive Metal είναι  ένα είδος της Heavy Metal μουσικής το οποίο αποτελεί συνδυασμό της τεχνικής του Progressive Rock της δεκαετίας του '70 με την ένταση του Heavy Metal της επόμενης δεκαετίας. Το συγκεκριμένο είδος εστιάζει στην τεχνική και την μελωδία και γνώρισε εμπορική επιτυχία από την δεκαετία του '90 και έπειτα, με συγκροτήματα όπως οι Dream Theater, Fates Warning, Queensrÿche, κ.α..

    Περιλαμβάνει βαριές και τεχνικές κιθάρες, πολύ συχνή χρήση πλήκτρων με ανάλογη τεχνική κατάρτιση και περίτεχνες αλλαγές ρυθμών.

    Η αλήθεια είναι  οτι δέν εχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε κομμάτια της συγκεκριμένης κατηγορίας μουσικής,οτι ξέρω είναι απο τα άρθρα της Βικιπέδιας ,είχα  όμως την τύχη να ακούσω τo κομμάτι Vibe απο το πρότζεκτ του Κόνραντ Καβαλλιεράτου με την επωνυμία Falling with the Rain, που βρίσκεται στο νεο του αλμπουμ Vibes .

    Το άλμπουμ Vibes αποτελεί το τρίτο που βγάινει κάτω το το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

    Οι ηλεκτρονικοί ήχοι,σε συνδιασμό με την κιθάρα και την πληθώρα οργάνουν που με μεράκι έχουν αναλάβει τον ρόλο τους ,δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας αλλα και ταυτόχρονα εκκρίνουν εναν δυναμισμό.
    Οσοι είναι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους μουσικής θα εκτιμήσουν την δουλειά που έπεσε καί σε αυτό το άλμπουμ καθώς και οσοι ξεκινάνε θα έχουν μια καλή πρώτη εμπειρία.

    Στούς παρακάτω συνδέσμους  θα βρείτε το άλμπουμ  καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για το πρότζεκτ.

    1)https://fallingwiththerain.bandcamp.com/







    Falling with the Vibes
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή