ΝΕΑ

  Το πρώτο πάρκο του κόσμου για άτομα με αναπηρίες

  Με το καλοκαίρι προ των πυλών, τα πάρκα νερού σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να γεμίσουν με παιδιά και ενήλικες που αναζητούν ένα διασκεδαστικό τρόπο για να δροσιστεί. Αυτό το απίστευτο νέο θαλάσσιο πάρκο που ονομάζεται Έμπνευση  στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, τα άτομα με αναπηρίες μπορούν να απολαυσουν την διασκέδαση!

  Τα Πάρκα νερού είναι προσβάσιμα για άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά το Έμπνευση έχει ως στόχο να είναι το πρώτο πάρκο στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.«Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μεγάλη εμπειρία στον επισκέπτη σε ενα περιεκτικο ασφαλές, άνετο, όχι υπερβολικά γεμάτο περιβάλλον», λέει ο ιδρυτής του πάρκου Gordon Hartman, ο οποίος συνεργάστηκε με  γιατρούς,  γονείς,  δασκάλους, ειδικούς θεραπευτές  προκειμένου να δημιουργήσει το παρκο.

  Ο χώρος προσφέρει ανιχνεύσιμα βραχιόλια που επιτρέπουν στους γονείς να εντοπίσουν τα παιδιά τους και παρέχει επίσης αδιάβροχες αναπηρικές καρέκλες που οι οικογένειες μπορούν να χρησιμοποιησουν  δωρεάν. Κάθε τμήμα του πάρκου είναι προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια και τα παιδιά με «ειδικές ανάγκες» μπορούν να εισέλθουν στο πάρκο  δωρεάν. 


  Το πρώτο πάρκο του κόσμου για άτομα με αναπηρίες
  • Tίτλος : Το πρώτο πάρκο του κόσμου για άτομα με αναπηρίες
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή