ΝΕΑ

  H Διαδικτυακή ελληνική σειρά μαθημάτων για τις αρχές του animation!


  Σε αυτό το επεισόδιο - webisode όπως είναι ο διαδικτυακός όρος, αφού είναι σειρά διαδικτυακή - της σειράς "Οι αρχές του animation +" προχωράμε σε πρακτικά, animated παραδείγματα που σχετίζονται με την αρχή του staging στο animation (ο όρος μπορεί να αποδοθεί και ως σκηνοθεσία, χωρίς να ταυτίζεται πάντως απόλυτα). Αξιοποιούμε δύο τεχνικές: το stop motion/claymation και το 2D digital puppetry animation (ή 2D computer generated animation) για να κάνουμε όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται το πώς η αρχή αυτή λειτουργεί στην πράξη.

  Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 26 επεισόδια. Η κάθε αρχή "καταλαμβάνει" δύο επεισόδια: στο πρώτο εξετάζουμε την θεωρία της και στο δεύτερο έχουμε πρακτικά, animated παραδείγματα που την δείχνουν στην δράση. Η vktoons προσεγγίζει το animation με χιούμορ αλλά και με ένταξή του στην καθημερινή μας ζωή, ώστε να το κάνει πιο προσιτό στο ευρύ κοινό αλλά και να βοηθήσει όσους και όσες θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο και για κάποιον λόγο φοβούνται, να το κάνουν με χαρά και να το δουν σαν κάτι που δεν είναι ξεκομμένο από την καθημερινότητά τους!


  Όποιος και όποια θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει όλη την σειρά - αλλά και άλλο υλικό εκπαιδευτικό, διαφημιστικό ή animated σειρές στην ακόλουθη διεύθυνση https://www.youtube.com/user/vktoons


  Επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την vktoons στην ιστοσελίδα της: http://vktoons.com/

  H Διαδικτυακή ελληνική σειρά μαθημάτων για τις αρχές του animation!
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή