ΝΕΑ

  3 είδη Κιγκαλερίας απαραίτητα σε κάθε σπίτι

  Τα είδη κιγκαλερίας περιλαμβάνουν μία μεγάλη ομάδα προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εργασίες μέσα στο σπίτι. Πόμολα, κρεμάστρες τοίχου , κουρτινόξυλα και άλλα μεταλλικά μικροαντικείμενα συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στα είδη κιγκαλερίας.

  Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τρία από αυτά: κρεμάστρες τοίχου, ομπρελοθήκες και γραμματοκιβώτια.

  Κάθε ένα από αυτά είναι απαραίτητο για διαφορετικούς λόγους στο σπίτι.

   

  Κρεμάστρες τοίχου

  Απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε σπίτι, οι κρεμάστρες τοίχου μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην οργάνωση του δωματίου σας, χαρίζοντάς σας τον επιπλέον χώρο που μπορεί να χρειάζεστε.

  Πέρα από τη χρηστική τους αξία οι κρεμάστρες τοίχου μπορούν να αναβαθμίσουν αισθητικά το χώρο σας.

  Στο tsdeco μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κρεμάστρες τοίχου. Όλα τα προϊόντα της συλλογής μας, από τις απλές μονές κρεμάστρες μέχρι τα πιο σύνθετα διακοσμητικά προϊόντα, διακρίνονται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν.

  Προκειμένου να καλύψουμε κάθε αισθητική ανάγκη δημιουργήσαμε τις σειρές G – art και Rolline, με κομμάτια που μπορούν να καλύψουν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

  clip_image002

  Για τους μικρούς μας φίλους οι παιδικές κρεμάστρες τοίχου υπόσχονται να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στο χώρο τους.

  clip_image004

   

  Ομπρελοθήκες

  Αν δεν έχετε ακόμα αποκτήσει την ιδανική ομπρελοθήκη, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Οι ομπρελοθήκες αποτελούν άλλο ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι.

  Η συλλογή του e-shop tsdeco απαρτίζεται από 2 σειρές από εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα, που μπορούν να ταιριάξουν εύκολα με το χώρο, αναβαθμίζοντάς τον ταυτόχρονα αισθητικά.

  Ελληνικής κατασκευής οι ομπρελοθήκες της σειράς pam αποτελούνται από γαλβανιζέ χάλυβα και ηλεκτροστατική βαφή και διατίθενται σε 3 διαφορετικά χρώματα.

  Θέλετε περισσότερα είδη κιγκαλερίας; Στο tsdeco.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται το σπίτι σας σε μοναδικές προσφορές!

  clip_image006

  clip_image008

  Χρησιμοποιώντας το σίδερο ως υλικό η σειρά Import KV 58 προσφέρει ομπρελοθήκες βαρέως τύπου με ιδιαίτερη σχεδίαση.

   

  Γραμματοκιβώτια

  clip_image010

  Τα γραμματοκιβώτια σας βοηθούν να κρατήσετε την αλληλογραφία σας ασφαλή από αδιάκριτα μάτια, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα γράμματα θα φτάσουν στα χέρια σας.

  Όλα τα γραμματοκιβώτια του tsdeco διακρίνονται για την υψηλή αισθητικά τους σχεδίαση και τα άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά ως προς τα υλικά κατασκευής και τις αυστηρές προδιαγραφές.

  Μέσα από μια συλλογή με πολλά γραμματοκιβώτια, μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και το γούστο σας.

  3 είδη Κιγκαλερίας απαραίτητα σε κάθε σπίτι
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή