
Νόστιμα μικρά μπισκότα ζαχαροπλαστικής που συνήθως προετοιμάζονται για τα Χριστουγεννα.
Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με φλούδα πορτοκαλιού και ρούμι. Δοκιμάστε να δημιουργησετε γιορτινά μπισκοτάκια για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για τους μεγάλους!
Υλικά:
100 γραμμάρια ζάχαρη
100 γραμμάρια Βούτυρο
1 κρόκο αυγού
200 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00
Φλούδα πορτοκαλιού
1 βανίλια
1 κουτάλι από Ρούμι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά
Συνταγή:
Βήμα 1
Βήμα 2


Προσθέστε το αλεύρι, τη βανίλια, τη μαγιά, τη τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού, το ρούμι. Ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή ζύμη.
Βήμα 3

Τυλίξτε το με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε το να ξεκουραστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Μόλις περάσει η ώρα βγάλτε τη ζύμη και ανοίξτε τη.
Βήμα 4

Κόψτε τα μπισκότα σε σχήμα Χριστουγεννιατικης κάλτσας στη συνέχεια, μεταφέρετε τα πάνω σε μια λαδόκολλα αλείψτε τα με αυγό, στη συνέχεια διακοσμήστε όπως εσείς προτιμάτε...


Καλή Επιτυχία!