ΝΕΑ

  Ο φωτογράφος των Wallpaper στα Windows XP


  Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν δει την εικονική ταπετσαρία των Windows XP "Bliss", καθιστώντας την την πιο προβαλλόμενη φωτογραφία στον κόσμο. Τώρα, 21 χρόνια μετά ο Charles O'Rear στοχεύει να παράγει "την επόμενη γενιά Wallpaper ". 

  "Είμαι εβδομήντα έξι και συνειδητοποιώ την επιρροή της φωτογραφίας της Microsoft στη ζωή μου", είπε O'Rear. Αυτή τη φορά, το έργο μου ονομάζεται New Angles of America απευθύνεται σε χρήστες smartphone. "Είμαι ενθουσιασμένος που δημιουργώ για τη Lufthansa μια συνέχεια της φωτογραφίας" Bliss "σε smartphones, ώστε οι απόψεις μου για άλλα όμορφα μέρη να μπορούν να τις απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.


  Το 1996, ο O'Rear αποτύπωσε τη φωτογραφία του στο Sonoma County, της Καλιφόρνια, με κάμερα μεσαίου μεγέθους ενώ βρισκόταν στο δρόμο για να δει μια φίλη του. Αρχικά, η εικόνα αποστέλλεται στην Corbis μια αμερικανική εταιρεία διαφήμισης και στη συνέχεια η Microsoft αγόρασε τα δικαιώματά της το 2000, ένα χρόνο πριν από την κυκλοφορία των Windows XP.

  Ο φωτογράφος των Wallpaper στα Windows XP
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή