ΝΕΑ

  Ανθρωποι με ουλές

   Τα σημαδια πανω στο σωμα ενος ανθρωπου ειναι πολυ συχνα ουλες που θυμιζουν στο ατομο την δυσκολια που ξεπερασε. Η Sophie Mayenne από το Λονδίνο,μέσω του φωτογραφικού έργου της « Behind The Scars ,» απεικονιζει ανθρώπους, με τις ουλές τους και τις ιστορίες πίσω από αυτές.

  Τα μοντελα της  ευάλωτα μετά από χρόνια απόκρυψης των ουλών τους, καθώς και το ψυχολογικό τραύμα που τους εχει αφησει μια ουλη, έχουν αγκαλιάσει το έργο της με ενθουσιασμό.  "Για ορισμένους ανθρώπους η εμπειρία της φωτογράφησης μπορεί να είναι πολύ θεραπευτική  καθώς ίσως δεν έχουν μοιραστεί τις εμπειρίες τους πριν, και για άλλους εδραιώνουν την  αγάπη για τις ουλές και το σώμα τους".

  Φαίνεται ότι το έργο της Sophie έχει θετικά αποτελέσματα, καθώς οι άνθρωποι εμπνέονται να μιλήσουν για τις ιστορίες τους . ""Αυτες, κατά τη γνώμη μου, είναι μερικές από τις καλύτερες και πιο ειλικρινείς εικόνες που έχω αποτυπωσει".Λεει η δημιουργος τους..Δειτε προς τα κάτω μερικές από τις φωτογραφίες από το εκπληκτικό και εμπνευσμένο έργο της Sophie.
   Ανθρωποι με ουλές
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή