
Μια εύκολη γρήγορη και νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά, δοκιμάστε το συνδυασμό με σπανάκι και καρύδια που ταιριάζει τέλεια!
Υλικά:
250 γραμμάρια ζυμαρικά rigatoni
250 γραμμάρια σπανακι
300 ml μπεσαμέλ
60 γραμμάρια καρύδια
150 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
40 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλάκι βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Μοσχοκάρυδο
Συνταγη:
Βήμα 1
Μαγειρέψτε το σπανάκι για δυο λεπτά, στη συνέχεια σοτάρετε το σε ένα τηγάνι με βούτυρο και μια σκελίδα σκόρδο στη συνέχεια κόψτε το σε ποιο μικρά κομμάτια.
Βήμα 2
Ετοιμάστε τη σάλτσα και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι και αρωματίζουμε με μια πρέζα μοσχοκάρυδο.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τα.
Βήμα 4
Βάλτε τα στο μπολ με τη μπεσαμέλ, στη συνέχεια προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι και τη μοτσαρέλα και ανακατέψτε.
Βήμα 5

Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και καλύψτε με μπεσαμέλ και παρμεζάνα, τοποθετήστε τα στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε και σερβίρουμε.
Καλη σας Ορεξη!