ΝΕΑ

  Ο Stephen Hawking πεθαίνει και το Internet ανταποκρίνεται  Ο Hawking διαγνώστηκε  το 1963, με το ALS, (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση) γνωστη και ως ασθένεια του Lou Gehrig, αντιμετώπισε δυσκολίες κινητικοτητας του την τελευταία του χρονιά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Του δόθηκαν  δύο χρονια  ζωης από τους γιατρούς τότε, αλλά συνέχισε να ζει με αυτό για περισσότερο από 50 χρόνια, έναν απίστευτα μεγάλο χρόνικο διαστημα  για έναν πάσχοντα από ALS. Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν ελάχιστα γνωστά σχετικά με τις αιτίες της ALS και προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία. 

  Ο Hawking, συνέχισε το έργο του ενώ οι φυσικές δυνατότητές του μειώθηκαν παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, εβρισκε πάντα τρόπους να τις ξεπεράσει. Καθηλωθηκε πανω  σε μια μηχανοκίνητη αναπηρική πολυθρόνα και μπόρεσε να επικοινωνήσει μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ομιλίας, το οποίο του έδωσε την μηχανογραφημένη φωνή του.

  Εκτός από τα επιτεύγματά του στον τομέα της κβαντικής φυσικής και την αποφασισμένη προσπάθειά του να βρει μια « ενιαία θεωρία » που θα μας βοηθούσε στο στόχο μας να αποκτήσουμε μια «πλήρη κατανόηση των γεγονότων γύρω μας και της ίδιας της ύπαρξής μας»,  βοήθησε στο να γνωρίσει και να φέρει κοσμολογία σε μια ολόκληρη νέα γενιά ανθρώπων.Ο Stephen Hawking πέθανε στην ηλικια των 76 χρονων και το ιντερνετ ανταποκρίθηκε με εικονες του αλλα και απο δημοσιευσεις σε διαφορα κοινωνικα δικτυα.  Ο Stephen Hawking πεθαίνει και το Internet ανταποκρίνεται
  • Tίτλος : Ο Stephen Hawking πεθαίνει και το Internet ανταποκρίνεται
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή