
Νόστιμα φρέσκα λαχανικά με παρμεζάνα και αλεύρι είτε είστε χορτοφάγος ή όχι θα ταιριάξει ακόμα και τους πιο ιδιότροπους όπως τα παιδιά που δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα τα λαχανικά. Τραγανό έξω και μαλακό μέσα, δοκιμάστε τη!
Υλικά:
1 πιπέρια
1 πατάτα
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
1/2 κρεμμύδι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
80 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00
30 γραμμάρια τυρι παρμεζάνα
75 γραμμάρια βουτύρο
Αλάτι
Συντάγη:
Βήμα 1
Πλένετε τα λαχανικά σας, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε κύβους και λωρίδες (ανάλογα με το λαχανικό).
Βήμα 2

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, τηγανίζουμε το κρεμμύδι με λάδι, προσθέτουμε τα λαχανικά και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά προσθέτοντας αλάτι.
Βήμα 3

Προετοιμάστε το αλεύρι δουλεύοντας το αλεύρι, την παρμεζάνα, το αλάτι και το βούτυρο κομμένο σε χοντρά κομμάτια με τα χέρια σας.
Βήμα 3

Σε αυτό το σημείο μεταφέρετε τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα καλύψτε με το αλεύρι.Μαγειρέψτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Βήμα 4

Αφήστε τα λαχανικά σας να κρυώσουν και σερβίρετε.
Καλή σας Όρεξη!