ΝΕΑ

  Τατουάζ (Dia de Los Muertos)

   Όλοι γνωρίζουμε πώς γιορτάζονται οι απόκριες με κοστούμια, και ξεφρενους χορους. Τι γίνεται με την Ημέρα των Ψυχών;Πολλοί πολιτισμοί προετοιμάζουν γεύματα για νεκρούς συγγενείς και δειπνουν μαζι τους στα νεκροατφεια.Οι Μεξικανοί γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών (Dia de Los Muertos) σε μια απαράμιλλη έκρηξη χρωμάτων και εορτασμών για να τιμήσουν και να γιορτάσουν όχι μόνο τον θάνατο αλλά και τη ζωή.

  Ένα από τα σημαντικά στοιχεία της γιορτής την Ημέρα των Νεκρών ειναι τα  τατουάζ, που ειναι αρκετα εντυπωσιακα με κρανία και σκελετούς σε ζωντανά χρώματα. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τα τατουάζ του σκελετού απωθητικά επειδή δεν καταλαβαίνουν τη βαθιά έννοια τους. Σε αρχαίους πολιτισμούς, οι σκελετοί είναι σεβαστοί και αντιμετωπίζονται με σεβασμό, καθώς είναι αποτυπώματα της ύπαρξης του ατόμου σε αυτόν τον κόσμο. Οι σκελετοί είναι επίσης υπενθυμίσεις ότι όλοι ειμαστε ίσοι στο τέλος.

  Τα  Τατουάζ υπαρχουν σε πολλές μορφές και σχέδια κάθε μοτίβο έχει τη μοναδική σημασία του. Τα λουλούδια γύρω από τα μάτια, για παράδειγμα, σηματοδοτούν τη ζωή, ενώ ένα κρανίο  με αναμμένα κεριά υποδηλώνει ανάμνηση.Δειτε τα πιο δημοφιλή σχέδια .  Τατουάζ (Dia de Los Muertos)
  • Tίτλος : Τατουάζ (Dia de Los Muertos)
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή