ΝΕΑ

  Ο Ryan Reynolds και το άγχος

   Ο Μάιος είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία και ο Ράιαν Ρέινολντς ξεκίνησε μια συζήτηση γύρω από το άγχος, και μίλησε  για την προσωπική του μάχη με το άγχος σε συνέντευξη στους New York Times."Έχω άγχος, έχω πάντα άγχος", δήλωσε ο Reynolds στη δημοσιογράφο Cara Buckley . Ήταν σίγουρα μια απροσδόκητη δήλωση από έναν άντρα ο οποίος φαινομενικά τα έχει όλα: μια καλή σταδιοδρομία, μια όμορφη οικογένεια, μια καλή αίσθηση του χιούμορ και ο οποίος γενικά περιγράφεται ως ο πιο όμορφος άνθρωπος στο Χόλιγουντ.

  Ο Reynolds έχει αγωνιστεί με αυτό από την παιδική ηλικία, εν μέρει ως αποτέλεσμα του πατέρα του αστυνομικού, τον οποίο χαρακτήρισε ως "το στρες στο σπίτι μας". Η συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο Reynolds νιώθει «φόβο και ναυτία πριν από κάθε εμφάνιση  και νομίζει ότι μπορεί να πεθάνει».Πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι είναι συνεχώς στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης,; Υποδύεται έναν χαρακτήρα και φαίνεται να τον βοηθάει, καθώς βρίσκει καταφύγιο στο να είναι κάποιος άλλος.Επίσης, αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί  διαλογισμό για να διευκολύνει την ηρεμία των νεύρων, ενώ η σταθερότητα, η αντίσταση στην ανάγκη για αυτοθεραπεία και γενικά η φροντίδα του εαυτού του συμβάλλουν πολύ.

  Σύμφωνα με την Ένωση Άγχους και Κατάθλιψης της Αμερικής , το άγχος είναι η συνηθέστερη διανοητική διαταραχή στη χώρα με πάνω από 40 εκατομμύρια ενήλικες που θίγονται κάθε χρόνο. Ο Reynolds έχει κάνει κάτι σημαντικό ανοίγοντας τη συζήτηση σχετικά με την κατάσταση, η οποία ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία, αλλά μόνο το 36% των ατόμων που πλήττονται ενεργά αναζητούν βοήθεια.  Ο Ryan Reynolds και το άγχος
  • Tίτλος : Ο Ryan Reynolds και το άγχος
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή