ΝΕΑ

  Εξυπνες τυπογραφίες που δείχνουν "την αληθινή έννοια" των λέξεων


  Ο Mindaugas Dudenas ενας ανεξάρτητος γραφίστας από τη Λιθουανία γνωστός για τα καθαρά, μινιμαλιστικά έργα του και αυτή η σειρά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ονομάζεται "Type in Motion", διερευνά τις έννοιες πίσω από τις λέξεις σε έξυπνα τυπογραφικά κινούμενα σχέδια.

  "Δημιούργησα το πρώτο έργο τέχνης εντελώς τυχαία", δήλωσε ο Dudenas . "Μια μέρα σκέφτηκα απλώς την έννοια του χρόνου και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται, και η οπτική ιδέα μόλις εμφανίστηκε. Δεν περίμενα να ξεκινήσει μια σειρά σε πρώτη φάση, αλλά μετά τη διάδοση του πρώτου κινούμενου , έλαβα πολλές θετικές απαντήσεις που με ενέπνευσαν να προκαλέσω τον εαυτό μου και να εκφράσω τις ιδέες μου μέσω κινούμενης τυπογραφίας ".

  Ο Dudenas απεικονίζει απλές καθημερινές λέξεις, μετατρέποντάς τις σε οπτικές αναπαραστάσεις της δικής τους ταυτότητας. Παίρνει ένα γνωστό μέρος της έννοιας που όλοι έχουμε στο κεφάλι μας και το προσθέτει στην πραγματική λέξη, για παράδειγμα, το "i" σε "χρόνο" γίνεται "t: me", μπορούμε επίσης να δούμε "oo" ", Και" il "μετατρέποντας σε ένα χαμογελαστό πρόσωπο στο" χαμόγελο ".

  Ο σχεδιαστής πάντα θαύμαζε τον μινιμαλισμό και τη δυνατότητα απεικόνισης περίπλοκων ιδεών με απλότητα. «Όταν δημιουργώ, προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα δουν οι άλλοι άνθρωποι το έργο μου και πόσο θα επηρεάσει τους άλλους. Τον τελευταίο καιρό, εστιάζομαι στην αποτελεσματικότητα και στη μάθηση για να μην φοβάμαι να αποτυγχάνω και να αναλάβω κινδύνους, να κάνω τις αποφάσεις μου ταχύτερα και να καταλάβω ότι όλη η εργασία που κάνω αυτή τη στιγμή δεν είναι ο τελικός ορισμός για μένα ως δημιουργός. Ότι όλα αυτά είναι μια διαδικασία, και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόνο στο μέλλον." Δείτε μερικά από τα δημιουργηματα του..

   Εξυπνες τυπογραφίες που δείχνουν "την αληθινή έννοια" των λέξεων
  • Tίτλος : Εξυπνες τυπογραφίες που δείχνουν "την αληθινή έννοια" των λέξεων
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή