ΝΕΑ

  Κελιά φυλακών ανά τον κόσμο


   Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τις φυλακές σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Ποινικής Πολιτικής , πάνω από 10,35 εκατομμύρια άτομα κρατούνται σε ποινικά ιδρύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, είτε ως προφυλακισμένοι κρατούμενοι είτε ως καταδικασμένοι.

  Σε σύγκριση με το έτος 2000, ο συνολικός αριθμός των γυναικών που είναι στη φυλακή έχει αυξηθεί περίπου κατά 50%, ενώ οι άνδρες έχουν αυξηθεί κατά περίπου 18%. Ωστόσο, τα ποσοστά του πληθυσμού των φυλακών ποικίλλουν σημαντικά σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν 698 κρατούμενους για κάθε 100.000 πολίτες ενώ η Δανία έχει 61 υπάρχουν και άλλες διαφορές. Ένας κρατούμενος σε ένα μέρος μπορεί να έχει πρόσβαση σε μουσικά όργανα και βιντεοπαιχνίδια, ενώ άλλοι να αγωνίζονται για ένα ρολό χαρτιού υγείας .

  Έχουμε συλλέξει φωτογραφίες από κελιά από όλο τον κόσμο για να σας δείξουμε πώς αντιμετωπίζουν διαφορετικές χώρες τους εγκληματίες τους.Τα κελιά των φυλακών σε αυτόν τον κατάλογο ποικίλλουν από χαμηλή ασφάλεια έως μέγιστη ασφάλεια και ενώ δεν μπορούν να τα συγκρίνουν άμεσα, μας δίνει μια αρκετά καλή αντίληψη για το πώς αντιμετωπίζουν οι διαφορετικές χώρες τους εγκληματίες. 


  Κελιά φυλακών ανά τον κόσμο
  • Tίτλος : Κελιά φυλακών ανά τον κόσμο
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή