ΝΕΑ

  Μια συλλογή του από βιβλία σε τέχνη


   Ο καλλιτέχνης Τζέιμς Τρέβινο  δημιουργεί περίτεχνα σκηνικά, οργανώνοντας βιβλία σε διάφορα μοτίβα, τα οποία συχνά αναφέρονται στο The Game of Thrones και το Harry Potter και έχει ήδη συγκεντρώσει 120.000 οπαδούς στο Instagram.

  "Αρχικά δημιούργησα φωτογραφίες από τις τρέχουσες αναγνώσεις μου. Με την πάροδο του χρόνου, οι φωτογραφίες έγιναν όλο και πιο πολύπλοκες, επηρεάζονταν κυρίως από την ποπ κουλτούρα και μερικές φορές από ορισμένες εικόνες που είδα στο Instagram », είπε . Ο καλλιτέχνης εξήγησε επίσης τη δημιουργική διαδικασία των εικόνων: "Πρώτον, υπάρχει η καταιγίδα ιδεών που κάνω με την καλή φίλη μου Ελίζαμπεθ Στη συνέχεια, μόλις έχουμε μια γενική ιδέα, εγώ και η Λιζ προσπαθούμε να την φέρνουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο όραμά μας. Εάν η ιδέα αποδεικνύεται πολύ μεγάλη την , συνδυάζουμε σε δύο ή περισσότερες φωτογραφίες  μετά την επεξεργασία. "

  Αν και ο Τζέιμς έχει σήμερα πάνω από χίλια βιβλία στη συλλογή του και λέει ότι δεν σχεδιάζει να σταματήσει, τα δύο από τα αγαπημένα του βιβλία είναι ο «Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας» του JK Rowling και του «The Silmarillion» του JRR Tolkien. Ο καλλιτέχνης λέει ότι οι δημιουργίες του είναι απλώς ένα χόμπι.
  Μια συλλογή του από βιβλία σε τέχνη
  • Tίτλος : Μια συλλογή του από βιβλία σε τέχνη
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή