ΝΕΑ

  Η NASA προετοιμάζει ενα κορίτσι για πάει στον Άρη

  Με ταινίες όπως το Star Trek και  Star Wars που βρίσκονται στην κορυφή της δημοτικότητας και την παγκόσμια αντίδραση στο λανσάρισμα του πυραύλου SpaceX του Elon Musk , το ενδιαφέρον για αποικισμό έξω από τον πλανήτη μας δεν ήταν ποτέ υψηλότερο. Αλλά ενώ μερικοί από μας ονειρεύονται το ταξίδι στο διάστημα, ένα κορίτσι το κάνει πραγματικότητα.

  Η Alyssa Carson είναι η 17χρονη κοπέλα από το Baton Rouge της Λουιζιάνα, την οποία η NASA εκπαιδεύει για να γίνει αστροναύτης. Το όνειρό της είναι να είναι ο πρώτος άνθρωπος στον Άρη και στοχεύει στην πρώτη ανθρώπινη αποστολή του 2033 .Η Alyssa είναι  το νεότερο άτομο που θα γίνει δεκτό και θα αποφοιτήσει από το Advanced Possum Academy, κάνοντας επίσημα την πιστοποίησή της για να μεταβεί στο διάστημα .Η εκπαίδευση των αστροναυτών, αν και δύσκολη πρεπει παράλληλα να μελετά επίσης όλα τα μαθήματα της σχολής σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, κινέζικα, γαλλικά και ισπανικά). "Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο χρόνος και η τακτοποίηση όλων σε τόσο μικρή ηλικία, ενώ παράλληλα συνεχίζει το γυμνάσιο.

  Εκτός από όλες τις σπουδές και την κατάρτιση, η Carson είναι επίσης  ομιλητής, με στόχο να τραβήξει το ενδιαφέρον για την εξερεύνηση του διαστήματος, καθώς και να ενθαρρύνει όλους να αναζητήσουν τα όνειρά τους. «Πάντα ακολουθήστε το όνειρό σας και μην αφήστε κανένα να το πάρει από εσάς», λέει.Δειτε..
  Η NASA προετοιμάζει ενα κορίτσι για πάει στον Άρη
  • Tίτλος : Η NASA προετοιμάζει ενα κορίτσι για πάει στον Άρη
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή