ΝΕΑ

  Τα πιο τρομακτικά μέρη στη Γη  Δειτε μια λίστα με τα 10 πιο τρομακτικά μέρη στη Γη . Σας προτείνουμε να μην προσπαθήσετε να ψάξετε για αυτά τα τρομακτικά μέρη . Απλά διαβάστε για αυτα, εδώ 
  1. Τα  Ορυχεία του Παρισιού


   Οι άνθρωποι λένε ότι τα ορυχεία αποτελούνται από αρχαίες λατρείες και πλάσματα που περιπολούν αυτά τα ορυχεία. Προστίθενται σε αυτά τα πνεύματα που περιφέρονται ελεύθερα μέσα στους τοίχους τους και οι αναφορές των ανθρώπων που εχουν χαθεί για πάντα. Αυτοί οι μύθοι βασίζονται στο φόβο, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εξίσου τρομακτική. Αυτά τα ορυχεία έχουν μήκος περίπου 600 χιλιομέτρων και τα περισσότερα από αυτά είναι άγνωστα. Έτσι, μόλις εισέλθετε στην περιοχή, οι πιθανότητές σας να ξαναβγείτε είναι ζοφερές. Όντας υπόγεια, αυτά τα ορυχεία σκοτώνουν εντελώς τον ήχο από το εξωτερικό, καθιστώντας αδύνατο τον καθένα να σας ακούσει ή αντίστροφα. Μεταξύ των ορυχείων, θα βρείτε πολλά ανθρώπινα οστά  και πολλά στενά περάσματα που θα δοκιμάσουν την κλειστοφοβία σας.


  2.Η πόρτα στην κόλαση 


  Βρίσκεται στο Τουρκμενιστάν, την επαρχία Ahal, η πόρτα στην κόλαση είναι ένας κρατήρας που έχει πλάτος περίπου 230 πόδια. Τι είναι τόσο μοναδικό σε αυτόν τον κρατήρα; Το γεγονός ότι δεν θα σταματήσει να καίει και ότι καίει για πάνω από 40 χρόνια τώρα. Πίσω το 1971, σοβιετικοί επιστήμονες προσπαθούσαν να βρουν αυτή τη συγκεκριμένη τοποθεσία όταν έπληξαν ένα απόθεμα μεθανίου και η πλατφόρμα γεώτρησης τους κατέρρευσε. Αυτό οδήγησε στον σχηματισμό του κρατήρα και στην αποδέσμευση του επικίνδυνου αερίου μεθανίου στον αέρα. Για να αντισταθμιστεί το αποτέλεσμα, οι επιστήμονες αποφάσισαν να κάψουν το μεθάνιο και από τότε καίει.


  3.Το νησί των κούκλων 


  Ο Julian Santa Barrera βρήκε  το σώμα ενός νεκρού κοριτσιού στο Xochimilco του Μεξικού, σε ένα κοντινό κανάλι . Λοιπόν, τι έκανε για να την θυμηθεί; Αποφάσισε να κρεμάσει τη κούκλα της στο κλαδί ενός δέντρου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σταμάτησε εκεί. Το Isla de las Munecas ή Το νησί των κούκλων είναι κυριολεκτικά ένα νησί γεμάτο με κούκλες που κρέμονται από δέντρα. Αυτές οι κούκλες είναι όλες παραμορφωμένες και αυτό μόνο προσθέτει στο πόσο τρομακτικό ειναι αυτό το νησί.

  4.Το νησί με τα φίδια  Όπως το μαντέψατε, αυτό το νησί είναι γεμάτο φίδια, οπουδήποτε από 1 έως 5 ανά τετραγωνικό μέτρο. Φυσικά, αν είσαι λάτρης φιδιού, νομίζεις ότι ειναι ο παράδεισος, έτσι; Λοιπόν, αυτό το νησί θεωρείται ως ένα από τα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου και απαγορεύεται πλήρως για το κοινό. Οι κάτοικοι αυτού του νησιού είναι οι χρυσόφθαλμοι δακτύλιοι του οποίου το δηλητήριο προσαρμόστηκε με την πάροδο του χρόνου ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του νησιού. Το δηλητήριό τους ειναι ενισχυμένο αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σκοτώσουν τη λεία τους αμέσως και ακόμη και να λιώσουν τη σάρκα του ανθρώπου.

  5.Ναγκόρο   Το Nagoro, βρίσκεται στην Ιαπωνία, είναι ένα μικρό χωριό από το οποίο προέρχεται πιθανώς η ανατριχιαστική λέξη. Γιατί το λέμε αυτό; Λοιπόν, φανταστείτε να περπατήσετε σε ένα χωριό που έχει πληθυσμό κούκλες σε κανονικο μέγεθος που ξεπερνούν τον ανθρώπινο πληθυσμό του κατά 100 ως 1. Ο Tsukimi Ayano έκανε αντίγραφα των γειτόνων του αφού πέθαναν. Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι αυτές οι κούκλες τοποθετούνται σε διάφορες θέσεις σαν να ήταν ζωντανές. Δοκιμάστε να κοιμηθείτε σε ένα τέτοιο μέρος. 


  6.Στοιχειωμένο σπίτι  Ονομάστηκε από τον ιδιοκτήτη του Karl Riddle, αυτό το σπίτι ήταν ιδιόκτητο και ξαναχτίστηκε. Αυτό το βικτοριανό σπίτι ήταν αρχικά ένα νεκροταφείο., Τι είναι τόσο τρομακτικό στο σπίτι αίνιγμα; Ναι, πολλές από τις ιστορίες που σχετίζονται με το Riddle House ισχυρίζονται ότι είναι στοιχειωμένο. Η ιστορία του σπιτιού είναι επίσης περίεργη. Ένας από τους Riddles πρώην υπαλλήλους ο Joseph κατέληξε να κρεμάσει τον εαυτό του στη σοφίτα του σπιτιού.   7.Κρεμαστά φέρετρα 
  Ναι, το διαβάζετε σωστά, στο όρος που οι κάτοικοι της Σαγκάδα είναι εξοικειωμένοι. Η Σαγκάδα βρίσκεται στις Φιλιππίνες και έχει ένα μοναδικό έθιμο. Οι νεκροί θάβονται σε φέρετρα και αυτά τα φέρετρα συνδέονται στην πλευρά των βράχων. Το περπάτημα σε ένα νεκροταφείο είναι ήδη τρομακτικό, φανταστείτε να περπατάτε κατά μήκος αυτών των βράχων τις νύχτες. Επιπλέον, αυτά τα φέρετρα έγιναν πραγματικά από τους ίδιους τους ανθρώπους που τα καταλαμβάνουν!

  8.Δάσος Aokigahara  Το Δάσος Aokigahar, γνωστό και ως Αυτοκτονικό Δάσος, βρισκεται στην Ιαπωνία. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το δάσος είναι γνωστό για αυτοκτονίες και στην πραγματικότητα είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής χώρος για αυτοκτονίες στον κόσμο. Τα πάντα σε αυτό το δάσος είναι ανατριχιαστικα και τρομακτικά. Οι μύθοι του συνδέουν με τους δαίμονες, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η πυκνότητα του δάσους το καθιστά εύκολο να χαθεί καποιος μέσα σ 'αυτό. Μπορείτε να βρείτε ρούχα και γράμματα στο δάσος που τα καθιστούν απόλυτα απωθητικά. Δεν θέλετε να πάτε εκεί.


   9.Η φυτεία Myrtles


  Eνδεχομένως μεταξύ των πιο τρομακτικών θέσεων στην Αμερική , η φυτεία Myrtles, στη Λουιζιάνα είναι στοιχειωμένη.. Σε δύο περιπτώσεις, τα φαντάσματα πιάστηκαν στην κάμερα. Το ένα είναι το φάντασμα ενός σκλάβου που πιάστηκε σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1992 και μια άλλη κοπέλα που είδε κοντά σε ένα παράθυρο του σπιτιού. Το πράγμα είναι, μπορείτε να μείνετε εκεί τη νύχτα, αν θέλετε. Αλλά, θα θέλατε ;

  10.Ο δρόμος Yungas 


  Οι δρόμοι στα βουνά είναι πάντα τρομακτικοί εξαιτίας του υψους. Σε ύψος περίπου 15.000 ποδιών, ο δρομος Yungas διέρχεται από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου με περιορισμένη ορατότητα λόγω βροχής και ομίχλης. Αυτος, ο δρόμος εχει μόνο 12 πόδια πλάτος. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι αυτός ο δρόμος ονομάζεται Οδός Θανάτου καταγράφονται περίπου 200 με 300 θανάτους ετησίως.

  Τα πιο τρομακτικά μέρη στη Γη
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή