ΝΕΑ

  Φωτογραφίες αγριας ζωής 2018  Τα Βραβεία Φωτογραφίας για την αστεια πλευρα της αγριας ζωής  ανακοίνωσαν τους φιναλίστ για το 2018, που περιορίστηκαν σε 41 από 2000 ποιοτικές συμμετοχές. "Το πρότυπο της εικόνας, από την άποψη της ποιότητας της φωτογραφίας, αυξάνεται κάθε χρόνο", δήλωσε ο Tom Sullum , ένας από τους ιδρυτές των βραβείων . 

  Ο καθένας μπορεί να λαβει μερος στον διαγωνισμό και ο Tom λέει ότι οι φωτογράφοι είναι ένας συνδυασμός περίπου 30% επαγγελματίες και 70% ερασιτέχνες. Το μήνυμα που θέλουν να πρωθήσουν οι διοργανωτές είναι η διατήρηση της άγριας φύσης."Σε 20 χρόνια, μερικοί ερευνητές εκτιμούν ότι οι ελέφαντες μπορεί να φύγουν από την Ανατολική Αφρική. Τα λιοντάρια θα είναι τα επόμενα που θα ακολουθήσουν είναι αρκετά ζοφερή προβλεψη.

  Οι νικητές των διαφόρων κατηγοριών, καθώς και ο γενικός νικητής, θα ανακοινωθούν στη βραδιά βραβείων στο Foyles, , στο Λονδίνο στις 15 Νοεμβρίου. Ο νικητής κρίνεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και βραβεύεται η καλύτερη τεχνική, μαζί με το πιο διασκεδαστικό περιεχόμενο και λεζάντα. Ποιος νομίζετε ότι θα είναι ο νικητης; 


  Φωτογραφίες αγριας ζωής 2018
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή