ΝΕΑ

  Ο Jason Momoa


  Ο  Jason Momoa είναι η πραγματική ενσωμάτωση ενός ευγενικού γίγαντα. Γνωστός για το ρόλο του ως ο βασιλιάς Dothraki, ο Khal Drogo, στο The game of thrones  στην πραγματική ζωή είναι πραγματικά ένας μεγάλος άνθρωπος και το Instagram του το αποδεικνύει.Με μια σειρά από χόμπι όπως το να ρίχνεις τοίχους και την αναρρίχηση σε βράχο, η σελίδα του στο Instagram γεμίζει με αγάπη με τα αφιερώματα στη σύζυγό του Λίζα Μπονέτ .

  Ο 39 χρόνος είναι μια δημιουργική ψυχή και το προφίλ του στο Instagram @prideofgypsies είναι το όνομα της εταιρείας παραγωγής του. "Ξεκίνησα μια εταιρεία που ονομάζεται Pride of Gypsies, . . . Έχω  εκπληκτικούς συγγραφείς  φίλους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς και όλοι μαζί δημιουργούμε  ταινίες. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Μας αρέσει να λέμε ιστορίες. Καθόμαστε δίπλα σε μια φωτιά και μπορώ να κάτσω και να ακούσω τον Tom Waits να μου λέει μια ιστορία που είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία που έχω δει ποτέ. Θέλω να συλλάβω αυτό ", εξήγησε στην Huffington Post .

  Έτσι, αν δεν είστε ήδη μέρος των 6,4 εκατομμυρίων οπαδών του, μετακινηθείτε προς τα κάτω για περισσότερους λόγους και γιατί πρέπει να τον ακολουθήσετε στο  Instagram.

  Ο Jason Momoa
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή