Μια πρωτότυπη συνταγή για να εντυπωσιασετε τους καλεσμένους σας δοκιμάστε να φτιάξετε σπιτικά nachos!
Υλικά:
200 γραμμάρια κίτρινο αλεύρι καλαμποκιού
225 ml νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Σπορέλαιο
1/2 πράσο
100 γραμμάρια edam
50 γραμμάρια μικρές ντομάτες
100 γραμμάρια αβοκάντο
Συνταγη:
Βήμα 1
Βάλτε το αλεύρι καλαμποκιού σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και αλάτι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Καλύψτε το μπολ με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε το να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Βήμα 2
Τώρα χωρίστε τη ζύμη σε 10 μπάλες. Βάλτε κάθε μπάλα ζύμης και σχηματίστε ένα κύκλο όπως στην εικόνα, χωρίστε κάθε κύκλο σε 8 τμήματα.
Βήμα 3

Τηγανίστε σε ένα τηγάνι με το ζεστό λάδι . Μόλις ροδίσουν, τα nachos τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι.
Τώρα προετοιμάστε το guacamole και ψιλοκόψτε τις ντομάτες, το πράσο, το αβοκάντο και το τυρί. Τοποθετήστε στο μουλτι και σερβίρετε τα nachos
Καλή σας Όρεξη!