ΝΕΑ

    Μανιτάρια pleurotus με σάλτσα



    Τα ψητά μανιτάρια είναι ένα τέλειο πιάτο για μεσημεριανό γεύμα το φθινόπωρο, ιδανικό για να συνοδεύσει πιάτα με κρέας ή ακόμα και με τα αυγά. Εάν τα προετοιμάσετε εκ των προτέρων και αφήστε τους να μαριναριστούν λίγο με τη σάλτσα, θα είναι ακόμα πιο νόστιμα.
    Για να κάνετε τη συνταγή θα χρειαστείτε  pleurotus  μανιτάρια. Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για το τέλειο πιάτο για αυτήν την Κυριακή, η σημερινή συνταγή με ψητό  μανιτάρι ίσως είναι κατάλληλη για εσάς.



    Υλικά:
    1 κιλό μανιτάρια  pleurotus
    Ελαιόλαδο
    1 πιπέρι τσίλι
    Μαϊντανός
    1 σκελίδα σκόρδο
    Αλάτι


    Συνταγη:
    Βήμα 1 
     Ξεκινήστε με την προετοιμασία της  σάλτσας: προσθέστε ψιλοκομμένο σκόρδο, τη  πιπεριά τσίλι και το μαϊντανό σε ένα μικρό μπολ και στη συνέχεια προσθέστε το λάδι και ανακατέψτε.


    Βήμα 2
     Καθαρίστε καλά τα μανιτάρια.


    Βήμα 3
     Ζεσταίνετε τη σχάρα, στη συνέχεια τοποθετήστε τα μανιτάρια και ψήστε τα  (2-3 λεπτά θα πρέπει να είναι αρκετά σε κάθε πλευρά).


    Βήμα 4
     Καθώς είναι έτοιμα  τα σερβίρετε  σε ένα πιάτο, εναλλάσσοντας το  στρώμα μανιταριών με τη σάλτσα.


    Τα ψητά μανιτάρια είναι έτοιμα: μπορείτε να τα αφήσετε να ξεκουραστούν για 1-2 ώρες, ώστε να μπορούν να αρωματιστούν ποιο καλά  ή να τα σερβίρετε αμέσως.
    Καλή σας Όρεξη!















    Μανιτάρια   pleurotus με σάλτσα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή