ΝΕΑ

  Φωτογραφίες της καθημερινής ζωής στην Ιαπωνία

  Υπάρχει κάτι εξαιρετικα μαγικό  στην Ιαπωνία και τον πολιτισμό της και ο φωτογράφος Shin Noguchi το αποδεικνύει  μέσω των φωτογραφιών και της καθημερινής ζωής στην Ιαπωνία. Παγιδεύει τα περίεργα, σουρεαλιστικά και παράξενα όμορφα σχήματα και καταστάσεις που συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι κάποιος παρακολουθεί.

  Ο Noguchi, ο ίδιος, περιγράφει τη φωτογραφία του στο δρόμο ως μια προσπάθεια να συλλάβει εξαιρετικές στιγμές ενθουσιασμού, ανθρωπισμού και ομορφιάς ανάμεσα στη ροή της καθημερινής ζωής. Η προσέγγισή του στην τέχνη είναι διακριτική, ποιητική και αινιγματική, που επιτρέπει στον καλλιτέχνη να βρει τις λεπτές και πολυπλοκότητες της ιαπωνικής κουλτούρας χωρίς να στηρίζεται στη σταδιοποιημένη φωτογραφία.

  Εξηγώντας τη φιλοσοφία του, λέει, "Η φωτογραφία στο δρόμο προβάλλει πάντα την" αλήθεια ". Η «αλήθεια» για την οποία μιλάω δεν είναι απαραίτητα ότι μπορώ να δω, αλλά υπάρχει και στην κοινωνία στο δρόμο, στη ζωή των ανθρώπων και πάντα προσπαθώ να συλλάβω αυτή την πραγματικότητα πέρα ​​από τις δικές μου αξίες και απόψεις  ». Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να απολαύσετε την ομορφιά της καθημερινής ζωής στην Ιαπωνία!

   Φωτογραφίες της καθημερινής ζωής στην Ιαπωνία
  • Tίτλος : Φωτογραφίες της καθημερινής ζωής στην Ιαπωνία
  • Ημερομηνία :
  • Κατηγορίες :
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή