ΝΕΑ

  Σκυλιά με χρώμα

   Ο Jess Bell είναι ένας φωτογράφος που αγαπά τη λήψη μοναδικών και καλλιτεχνικών εικόνων των ζώων σε δράση. Στο τελευταίο του έργο αποφάσισε να πειραματιστεί με μια νέα τεχνική που περιλαμβάνει χρωματιστή σκόνη. Ο φωτογράφος έλαβε φωτογραφίες από τα σκυλιά που καλύπτονται με σκόνη και οι εικόνες ειναι υπεροχες.

  Ο Jess λέει ότι τα χρώματα και τα στροβιλίσματα έχουν καταγραφεί σε πραγματικό χρόνο και σε τοποθεσία. "Ως αποτέλεσμα, κάθε εικόνα είναι μοναδική και επισημαίνει τις καταπληκτικές διαφορές μεταξύ του τρόπου με τον οποίο κινούνται τα σκυλιά διαφόρων φυλών. Η σκόνη λειτουργεί ως τέλεια συσκευή ενίσχυσης δράσης ", λέει ο φωτογράφος επίσης λεει ότι το διασκέδασε αποφασίζοντας τι χρώμα να χρησιμοποιήσει για κάθε σκύλο και έλαβε υπόψη την προσωπικότητα και την εμφάνιση κάθε σκύλου, επιλέγοντας χρώματα που να ταιριάζουν με τις γούνες τους.

  "Για μένα, αυτές οι φωτογραφίες υπογραμμίζουν πόσο σκληρά δουλεύουν τα σκυλιά μας όταν τους ζητείται", λέει ο Jess. "Οι φωτογραφίες αυτές παγιδεύουν αυτές τις στιγμές χωριστών δευτερολέπτων εγκαίρως και μας επιτρέπουν να εκτιμούμε τα κατοικίδια ζώα μας." Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες των σκύλων στην παρακάτω συλλογή!


  Σκυλιά με χρώμα
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή