ΝΕΑ

    Γεμιστή Ομελέτα


     

    Η γεμιστή ομελέτα είναι η τέλεια λύση για δείπνο τελευταίας στιγμής, για να φέρετε κάτι γρήγορο και νόστιμο στο τραπέζι! Πρόκειται για δύο απλές ομελέτες που μαγειρεύονται ξεχωριστά, γεμίζονται και στη συνέχεια  στο τηγάνι για 1 λεπτό. Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε να μαγειρέψετε  αυτή την 
    ομελέτα στο φούρνο!




    Υλικά:
    6 αυγά
    40 ml γάλα
    Αλάτι
    Αρωματικά βότανα
    Για τη γέμιση:
    100 γραμμάρια   ζαμπόν
    100  γραμμάρια τυρί Προβονε
    100 γραμμάρια Σπανάκι
     Λάδι

    Συνταγη:
    Βήμα 1 


    Χωρίστε τα συστατικά για την ομελέτα σε δύο διαφορετικά μπολ, στη συνέχεια χτυπήστε με ένα
    πιρούνι.


    Βήμα 2

    Βάλτε λίγο λάδι στο τηγάνι και όταν είναι ζεστό, ρίχνουμε το περιεχόμενο ενός από τα δύο μπολ.


    Βήμα 3 

    Μαγειρέψτε για 2 λεπτά, στη συνέχεια γυρίστε την ομελέτα στην άλλη πλευρά και μαγειρέψτε για άλλα 2 λεπτά. Κρατήστε την ομελέτα στην άκρη και επαναλάβετε τα ίδια βήματα με τα περιεχόμενα του άλλου μπολ.Ετοιμάστε το ζαμπόν και κόψτε το τυρί. Τοποθετήστε το ζαμπόν στη δεύτερη ομελέτα, βάλτε το σπανάκι, που προηγουμένως το είχατε μαγειρέψει  σε βραστό νερό και  το στραγγίσατε. Καλύψτε  με την ομελέτα που είχατε  βάλει στην άκρη, προσθέστε το καπάκι και μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά.

    Βήμα 4 


    Η ομελέτα σας είναι έτοιμη! Καλή σας Όρεξη!











    Γεμιστή Ομελέτα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή