ΝΕΑ

    Απίστευτη τεχνη τροφίμων


    Πολλοί άνθρωποι συμφωνούν ότι το sashimi (μια ιαπωνική λιχουδιά που αποτελείται από φρέσκα ωμά ψάρια ή κρέας που κόβεται σε λεπτά κομμάτια) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τα ψάρια. Όχι μόνο μπορείτε να δοκιμάσετε λεπτες φέτες απο θαλασσινά και φρέσκα, αλλά αυτή η λιχουδιά πρόσφατα έγινε διάσημη ως μορφή τέχνης.

    Ένας καλλιτέχνης μαγειρικής, ο mikyoui0, δεν είχε ποτέ δουλειά σχετιζόμενη με την τέχνη ή το σχέδιο, ωστόσο, έχει ένα γιο που ήθελε να του διδάξει την προετοιμασία των τροφίμων και να ενσταλάξει την αγάπη του γι 'αυτό. Αποφάσισε  να μετατρέψει τη διαδικασία εκμάθησης σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα, κάνοντας την τέχνη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του περασμένου έτους, άρχισε να εργάζεται με ψάρια, επομένως, ήταν μια τέλεια ευκαιρία να ξεκινήσει η διαδικασία μάθησης! Ο καλλιτέχνης δίδαξε στο γιο του πώς να φτιάξει και να προετοιμάσει το σασίμι και η όλη διαδικασία μάθησης έγινε μια διασκεδαστική δραστηριότητα όπου ήταν σε θέση να δημιουργήσει και να σχηματίσει εξαιρετικά κομμάτια τέχνης. 






























    Απίστευτη τεχνη τροφίμων
    • Tίτλος : Απίστευτη τεχνη τροφίμων
    • Ημερομηνία :
    • Κατηγορίες :
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή