
Ένα νόστιμο ορεκτικό και ιδιαίτερο για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
4 αυγά
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
80 γραμμάρια τόνο
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι
Μαϊντανός
Συνταγη:
Βήμα 1
Βάλτε τα αυγά με το κέλυφος σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό και από τη στιγμή του βρασμού μαγειρεύετε για 7 λεπτά. Στη συνέχεια τα βάζετε κάτω από κρύο νερό και τα ξεφλουδίζετε.
Βήμα 2
Κόψτε τα αυγά στη μέση αφαιρέστε απαλά τους κρόκους αυγών και τοποθετήστε τα ξεχωριστά σε ένα μπολ.
Βήμα 3
Προσθέστε τους κρόκους αυγών, τον τόνο, 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα, πιπέρι αλάτι, λεμόνι και λίγο μαϊντανό. Ανακατέψτε σχηματίζοντας ένα κρεμώδες μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε την κρέμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίστε τα αυγά με τη σάλτσα τόνου (αν δεν έχετε , ένα κουταλάκι του γλυκού είναι καλό).
Βήμα 5
Βάλτε τα αυγά στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. Τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα και βάλτε λίγο μαϊντανό πάνω.
Καλή σας Όρεξη!