ΝΕΑ

  Αγνή αγάπη


  Ξεκίνησα ως φωτογράφος οικογένειας και παιδιού πριν από πέντε χρόνια, αλλά αυτό που παρατήρησα ήταν ότι οι άνθρωποι ερχονταν μόνο για να τραβήξουν φωτογραφίες με τα παιδιά και τους συζύγους τους. Ποτέ δεν είχα έναν πελάτη που να μου ζητούσε να φωτογραφίζω τους γονείς ή τους παππούδες τους ή ακόμα και τις φωτογραφίες των παιδιών και των γονέων τους.

  Έτσι αποφάσισα να χωρίσω το χρόνο εργασίας μου σε δύο μέρη. Πέρασα το μισό μήνα μου φωτογράφηση των πελατών μου με τον τρόπο που ήθελαν και το άλλο μισό αφιερώθηκε στο να ζητήσω απο παππούδες και γιαγιάδες (που θα προσκαλούσα μέσω τηλεφωνικών κλήσεων ή θα πλησίαζα τυχαία σε δημόσιους χώρους) να έρθουν και να φωτογραφηθούν.

  Όποια και αν είναι η χώρα που επισκέπτομαι, φροντίζω να φωτογραφίζω μαζί τα ηλικιωμένα ζευγάρια και δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ικανοποιητικό ειναι αυτό για μένα. Οι ιστορίες που ακούω για τη ζωή τους μαζί ... και η αγνή και ειλικρινής αγάπη που παρακολουθώ κατά τη διάρκεια αυτών των φωτογραφιων είναι  εκπληκτική.

  Ένας από τους ηλικιωμένους μου είπε: «Όταν ήμασταν νέοι, είχαμε τόσα πολλά γύρω μας για να μας αποσπάσει την προσοχή ... Η αγάπη μας έμοιαζε πάντα τόσο βιαστική ... τόσο ατελής ... Αλλά τώρα που έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον, αυτή η συντροφιά είναι το μόνο που έχει σημασία. "και εγω σαν φωτογραφος το αποτυπωνω.Λεει ο δημιουργος του αλμπουμ φωτογραφιων και μας παρουσιαζει τη δουλεια του.
  Αγνή αγάπη
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή