ΝΕΑ

  Όροι χρήσης

  Τελευταία ανανέωση 17/05/11
  Η επίσκεψη στο Melitzolithos.gr είναι δωρεάν! Επιμένουμε στην τήρηση των κανόνων και της πολιτικής που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω. Καθώς επίσης και στους όρους χρήσης, την πολιτική περιεχομένου, και την δήλωση απορρήτου του Blogger. Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και τους όρους χρήσης, την πολιτική περιεχομένου, και την δήλωση απορρήτου του blogger, ως επέκταση του παρόντος.


  Σκοπός του Melitzolithos.gr
  Το Melitzolithos.gr είναι ένα ιστολόγιο δημιουργημένο από ανθρώπους που έχουν ως σκοπό την μετάδοση γνώσεων πάνω σε διάφορα θέματα καθώς και την κατάθεση προσωπικών απόψεων σχετικά με τα γεγονότα της εποχής μας. Αποσκοπεί άμεσα και έμμεσα στην ενημέρωση, ψυχαγωγία και διασκέδαση του επισκέπτη με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται επιθυμητό ως προς το περιεχόμενο του και ευχάριστο ως προς την λειτουργία του. Αποτελεί ένα πλήρες λειτουργικό ιστολόγιο αφιερωμένο κυρίως στις γενικής φύσεως θέματα, καθώς επίσης στην διασκέδαση μέσω δικτυακών παιχνιδιών και ψυχαγωγικού περιεχομένου δημοσιευμάτων.


  Περιεχόμενο
  Το περιεχόμενο είναι προϊόν εργασίας του Melitzolithos.gr συνεπώς έχει το πνευματικό δικαίωμα και απαγορεύετε η αντιγραφή / αναπαραγωγή / αναδημοσίευση του με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσω χωρίς γραπτή άδεια των κατόχων του Melitzolithos.gr. Απαγορεύεται κατά τον N.2112/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή -ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης, ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη. Κάθε πληροφορία που δημοσιεύεται δεν εγγυάται την απόλυτη αξιοπιστία της. Το Melitzolithos.gr λειτουργεί ως μέσο παρουσίασης και δημοσίευσης των πληροφοριών αυτών με παθητικό τρόπο, και δε φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις πληροφορίες. Η χρήση των υπηρεσιών από τους επισκέπτες/χρήστες είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη είτε πρόκειται για το ίδιο, είτε για οποιοδήποτε άλλο που χρησιμοποιεί το λογαριασμό του.


  Αποποίηση ευθυνών
  Ο Μελιτζόλιθος και η ομάδα που κρύβεται πίσω από κάθε ανάρτηση, αν και προσπαθεί με ακρίβεια να αναφέρει πηγές, και να επαληθεύσει τα εκάστοτε γεγονότα που δημοσιεύτηκαν, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι αδύνατο να εγγυηθεί για την εγκυρότητα αυτών. Αναρτήσεις, η αποσπάσματα από αυτές μπορεί να περιέχουν στοιχεία πραγματικότητας, ή να αναφέρονται σε εικασίες ή φήμες. Ο Μελιτζόλιθος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα του περιεχομένου του. Οι εκάστοτε εικόνες που εμπεριέχονται σε αυτές τις αναρτήσεις αποτελούν μέρος έρευνας στο ευρύ δημόσιο ίντερνετ. Ουδέποτε και με κανένα τρόπο, ο Μελιτζόλιθος, και τα φυσικά πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην σωστή λειτουργία του, δεν έχει σκοπό να καταπατήσει πνευματικά δικαιώματα, φωτογραφιών, βίντεο και άλλου σχετικού αναρτημένου υλικού. Εάν οποιοδήποτε είδος αναρτημένου υλικού, θεωρείτε πως, καταπατάει τα πνευματικά σας δικαιώματα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: melitzolithos@gmail.com και θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό.


  Κανόνες σωστής λειτουργίας
  Οι όροι πρόσβασης και χρήσης που σας παραθέτουμε, θεσπίστηκαν από κοινού από τους διαχειριστές και τους συγγραφείς, και αποσκοπούν στην διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων και του όποιου περιεχομένου του Melitzolithos.gr. Η επίσκεψη, η γνωμοδότηση και σχολίαση σας στο Melitzolithos.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του Melitzolithos.gr για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες. Ποιο συγκεκριμένα:
  • Η γλώσσα η όποια χρησιμοποιεί το Melitzolithos.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι Greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα δημοσίευμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε Greeklish, οι διαχειριστές και τους συγγραφείς έχουν το δικαίωμα διαγραφής του αντίστοιχου περιεχομένου του δημοσιεύματος ή μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει ο αποκλεισμός του, εκτός αν κάποιος χρήστης/επισκέπτης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν έχει τη δυνατότητα να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τους Διαχειριστές ή Συγγραφείς του Melitzolithos.gr.
  • Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του δημοσιεύματος, αλλά ούτε και το περιεχόμενο του. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το δημοσίευμα, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του διαδικτύου σημαίνει ότι «φωνάζετε», οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα του bold και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες.
  • Απαντήσεις όχι απόλυτα συνδεδεμένες με το εκάστοτε δημοσίευμα ή μονολεκτικές απαντήσεις, δεν απαγορεύονται αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Ωστόσο απαντήσεις με περιεχόμενο διαφορετικού θέματος θα πρέπει να αποτελούν διαφορετικό δημοσίευμα στην κατάλληλη κατηγορία.
  • Πριν ανοιχθεί ένα δημοσίευμα θα πρέπει ο συγγραφέας να ελέγχει εάν έχει ήδη ξανά δημοσιευθεί. Στο Melitzolithos.gr δύναται η δυνατότητα της αναζήτησης και στην Ελληνική γλώσσα. Επιπροσθέτως τα δημοσιεύματα θα πρέπει να δημοσιεύονται σε κατηγορία του Melitzolithos.gr, της οποίας θεματολογία (τίτλος – περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Επομένως οι συγγραφείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κατηγορίες του Melitzolithos.gr κάτω από τις οποίες επιλέγουν να δημοσιεύουν κάθε δημοσίευμα. Καθεμιά από αυτές έχει το δικό της αυτόνομο περιεχόμενο και λαμβάνει τις αντίστοιχες απαντήσεις. Αν διαπιστώσετε ότι ένα δημοσίευμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον συγγραφέα προκειμένου να μετακινήσει το δημοσίευμα στην ορθή κατηγορία.
  • Όταν στέλνετε κάποια απάντηση, με σκοπό να ζητήσετε ή να ρωτήσετε κάτι, μην «απαιτείτε», αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μία σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς αλλά και για τους άλλους. Επίσης καλό θα είναι να έχετε υπόψη σας πως οι υπόλοιποι χρήστες του Melitzolithos.gr δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και ότι δεν υπάρχουν για τα πάντα απαντήσεις.
  • Κάθε θέμα πρέπει διαθέτει όσο δυνατόν κατατοπιστικό τίτλο με σύντομη περιγραφή του περιεχομένου του έτσι ώστε να μην παραπλανούνται οι χρήστες. Συνεπώς δεν χρησιμοποιούνται γενικοί τίτλοι όπως: «Επείγον», «Ανακοίνωση», «Πρόβλημα» αλλά ποιο εξειδικευμένοι και κατατοπιστικοί τίτλοι, όπως «Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων 2009» κτλ. Επιπροσθέτως κάθε μήνυμα θα πρέπει να είναι σαφές και κατανοητό έτσι ώστε να μην παραπλανούνται και ταλαιπωρούνται οι χρήστες του Melitzolithos.gr. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. Επίσης αν παρατηρήσετε πως ο τίτλος δεν είναι σωστός, δεχόμαστε με ευχαρίστηση οποιαδήποτε πρόταση σας.
  • Ελέγξτε το μήνυμα σας, προτού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του. Δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας, ουτε διαγραφής από τους χρήστες του Melitzolithos.gr, παρά μόνο απο τους διαχειριστές και συγγραφείς. Εάν θεωρείτε πως έχετε γράψει κάποιο λάθος μήνυμα, μπορείτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ζητήσετε από κάποιον διαχειριστή ή συγγραφέα να το διαγράψει με σκοπό να προσθέσετε το διορθωμένο σας μήνυμα.
  • Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται μηνύματα με περιεχόμενο την αργοπορία των διαχειριστών και συγγραφέων στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιος χρήστης θεωρεί ή πιστεύει πως έχει αδικηθεί, θα πρέπει να απευθυνθεί στους διαχειριστές και συγγραφείς του Melitzolithos.gr είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Τα μηνύματα των χρηστών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεων τους.
  • Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μορφής χλευασμός, δυσφήμηση, ειρωνεία και άλλη προσβολή σε άλλους χρήστες ή τους διαχειριστές και συγγραφείς του Melitzolithos.gr. Επίσης απαγορεύονται οι συστάσεις των χρηστών του Melitzolithos.gr προς άλλους χρήστες σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για αυτό το θέμα είναι αποκλειστικά και μόνο οι διαχειριστές και συγγραφείς οι οποίοι έχουν την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργιά του Melitzolithos.gr. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλον χρήστη του Melitzolithos.gr τότε θα πρέπει να ενημερώσει τους εκάστοτε διαχειριστές και συγγραφείς.
  • Το Melitzolithos.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση κομματικών-αθλητικών και κάθε άλλου είδους αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στη ομαλή λειτουργία του. Επίσης το Melitzolithos.gr δεν αποτελεί μέσο για την επίλυση των προβλημάτων των χρηστών του. Στην περίπτωση όπου υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν λοιποί τρόπο επικοινωνίας όπως prive chat, instant messengers κτλ.
  • Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μία βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεση σας. Οι χρήστες του Melitzolithos.gr δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά τους χρήστες του ιστολογίου και η οποία παρέχεται από το Melitzolithos.gr ή από τους ίδιους τους χρήστες του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση προσωπικών στοιχείων σε δημόσια περιοχή, τότε η ομάδα διαχείρισης έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Η ηλεκτρονική διεύθυνση (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - e-mail) σας, μπορεί να παραμείνει κρυφή από τους υπόλοιπους, αν το επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.
  • Απαγορεύεται ρητά το spamming είτε δημόσια είτε μέσω chat, με έμμεσο ή άμεσο τρόπο όπως επίσης και η διαφήμιση εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων κάθε είδους χωρίς την σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.
  • Στις καταχωρήσεις απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιαδήποτε είδους λέξης/πρότασης με σκοπό να προσβάλει, να μειώσει ή να θίξει έναν χρήστη ή ακόμα και τον ίδιο τον δικτυακό τόπο. Υβριστική γλώσσα θεωρούνται ακόμα κι αν οι λέξεις «κρύβονται» πίσω από τα «@»,«#» ή οποιαδήποτε άλλο σύμβολο χρησιμοποιείται για να καμουφλαριστεί η λέξη. Δεν έχει σημασία το πώς είναι γραμμένο , αλλά ποιο είναι το νόημα του. Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Μην ξεχνάμε ότι τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του Melitzolithos.gr και δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο. Οι συγγραφείς και διαχειριστές του Melitzolithos.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν το δημοσίευση/μήνυμα χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις καθώς και να αφαιρέσουν το δικαίωμα συμμετοχής στους χρήστες που δεν συμμορφώνονται.
  • Το Melitzolithos.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να διαγράψει χρήστες ή μηνύματα από την βάση δεδομένων του για να κρατηθεί η λογική συνέχεια των θεμάτων.
  • Η διεύθυνση IP καταγράφεται, και κάθε χρήστης του Melitzolithos.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί έναν μόνο λογαριασμό πρόσβασης. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση θα απαγορευτεί η είσοδος σε όλα τα usernames του παραβάτη χρήστη.
  • Οι συγγραφείς και διαχειριστές έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή «πειρατικού» λογισμικού καθώς και οι σύνδεσμοι που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και δημοσιεύματα ή μηνύματα που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση υλικού που προσβάλει τις υπηρεσίες του Melitzolithos.gr και τους χρήστες του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.
  • Το Melitzolithos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα μηνύματα ή και αρχεία που ανταλλάσουν οι χρήστες του μεταξύ τους.
  • Στην περίπτωση που προκύψει πρόβλημα τεχνικής φύσεως για το οποίο δεν ευθύνεται άμεσα το Melitzolithos.gr αλλά ο εξυπηρετητής, υπάρχει πιθανότητα απώλειας ορισμένων ή σε ακραίες περιπτώσεις όλων των δημοσιευμάτων και μηνυμάτων.
  • Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης ενός προϊόντος (ερωτήσεις / προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάσταση του).
  • Οι σύνδεσμοι (links) που βρίσκονται στις δημοσιεύσεις του Melitzolithos.gr πιθανόν να σας μεταφέρουν εκτός του δικτύου του. Στην περίπτωση αυτή το Melitzolithos.gr δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, τη λειτουργία, καθώς και για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στις ιστοσελίδες αυτές.
  • Απαγορεύονται μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.).
  • Σε περίπτωση παράβασης των Όρων Πρόσβασης και Χρήσης του Melitzolithos.gr, ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με e-mail. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση των Διαχειριστών) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο Melitzolithos.gr (ban).
  • Εάν κάποιο δημοσίευμα ή μήνυμα παραβεί οποιανδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των χρηστών του Melitzolithos.gr σε αυτό. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με e-mail στους συγγραφείς ή τους διαχειριστές του Melitzolithos.gr. Οι διαχειριστές / συγγραφείς έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν την καταχώρηση. Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν συμμορφωθεί θα απαγορευτεί η είσοδος του στο Melitzolithos.gr(BAN) μόνιμα ή προσωρινά.


  Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε πως κανένας δεν σας ανάγκασε να επισκεφτείτε το ιστολόγιο μας.


  Αξιοσημείωτα σημεία προσοχής
  1. Δημοσιεύσεις
   Το ιστολόγιο αυτό έχει προϋπάρξει και στο παρελθόν από το 2008, γεγονός που με την πρόσφατη αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε υπάρχει περίπτωση, λόγο της τεχνικής φύσεως του ιστολογίου, να υπάρχουν προβλήματα σε ορισμένες δημοσιεύσεις. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για οποιοδήποτε από τα παρακάτω...
   • Για την πλήρης εμφάνιση μιας εικόνας, αρκεί να κάνετε κλικ επάνω της και αυτή θα "εκκολαφτεί" στην ίδια σελίδα χωρίς να σας μεταβιβάσει κάπου αλλού. Αν διακρίνετε περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν λειτουργεί το σύστημα προβολής των εικόνων ή κάνοντας κλικ πάνω σε κάποια εικόνα σας μεταφέρει σε ξεχωριστή σελίδα, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο.
   • Τα βίντεο λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, χρησιμοποιώντας το ποντίκι και κάνοντας κλικ στην εικόνα προεπισκόπησης του βίντεο "εκκολάπτεται" ένα ενσωματωμένο παραθυράκι στην σελίδα του Melitzolithos.gr χωρίς να σας μεταβιβάζει σε ξεχωριστή σελίδα, για να δείτε το βίντεο. Μόλις κάνετε κλικ το βίντεο θα παίξει αυτόματα. Σε περίπτωση προβληματικής χρήσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε.
   • Το υλικό το οποίο συγκεντρώνεται στο Melitzolithos.gr, είναι καθαρά προϊόν έρευνας στο ευρύ δημόσιο διαδίκτυο, και οτιδήποτε βρίσκεται σε αυτό χωρίς να απαιτείται ειδική πρόσβαση δεν θεωρείται ότι καταπατώνται τα πνευματικά του δικαιώματα. Με αυτό το σκεπτικό υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα σφάλματος, και γι αυτό θα θέλαμε σε περίπτωση που κάποια δημοσίευση, σας θίγει, η σας καταπατά τα πνευματικά σας δικαιώματα να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό και θα την αποσύρουμε όσο δυνατόν γρηγορότερα.
   • Οι εικόνες που συμπεριλαμβάνονται στις δημοσιεύσεις, ειναι επιλεγμένες με προσοχή, το παλιό σύστημα είχε μέγεθος μικρογραφίας 170px επί XXXpx (όσο ύψος αναλογεί), στο καινούργιο σύστημα το μέγεθος μικρογραφίας ορίζεται σε 500px επί XXXpx (όσο ύψος αναλογεί), και η βασική εικόνα 590px επί XXXpx (όσο ύψος αναλογεί). Σε περίπτωση που διακρίνεται εικόνα μέσα στην δημοσίευση μεγαλύτερη από αυτές τις διαστάσεις θα ήταν καλό να μας ενημερώσετε. Επίσης το ίδιο ισχύει και για εικόνες που θεωρείτε ότι καταπατούν πνευματικά δικαιώματα ή που θεωρείτε προσβλητικές.
   • Σε οποιαδήποτε περίπτωση από τα παραπάνω οι διαχειριστές και συγγραφείς του Melitzolithos.gr έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μετακινήσουν, διαγράψουν καθώς και τροποποιήσουν την ανάλογη δημοσίευση που αποτελεί παράβαση. Επίσης οι διαχειριστές και συγγραφείς έχουν το δικαίωμα να καθυστερήσουν έως και μια εβδομάδα προτού αφαιρεθεί οποιαδήποτε απο τις παραπάνω παραβάσεις.

  Το Melitzolithos.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο διαδίκτυο σύμφωνα με τους όρους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλή συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις. Το Melitzolithos.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.


  Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματα τους. Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του Melitzolithos.gr.


  Το Melitzolithos.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών η νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών / επισκεπτών.


  Το Melitzolithos.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα χρηστών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και σύμβουλών που παρέχονται από τα μηνύματα χρηστών του ιστολογίου.


  Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Melitzolithos.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του, με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.


  Το Melitzolithos.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενο τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail ώστε να αποσυρθούν άμεσα!


  Παρόλο που οι διαχειριστές και οι συγγραφείς του Melitzolithos.gr θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από αυτό το ιστολόγιο, μας είναι αδύνατο να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και ούτε οι ιδιοκτήτες του Melitzolithos.gr, ούτε η Google μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.


  Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.


  Οι ιδιοκτήτες του Melitzolithos.gr διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιαδήποτε λόγο.


  Το Melitzolithos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.
  Κορυφή