ΝΕΑ

    Frozen yogurt

    4
    Το παγωμένο γιαούρτι είναι ένα από τα καλύτερα παγωτά, δροσερό  και κρεμώδες και εύκολο να γίνει. Εμπλουτίζουμε το  παγωτό με βύσσινο  σε σιρόπι, το τέλειο ταίρι.


    Υλικά:

    250 γραμμάρια  γιαούρτι
    200 ml κρέμα γάλακτος
    100 γραμμάρια  ζάχαρη

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Βάλτε τη ζάχαρη σε ένα μπλέντερ με το γιαούρτι και τη κρέμα γάλακτος (το τελευταίο να  είναι πολύ κρύο από το ψυγείο) και ανακατέψτε τα πάντα για λίγα λεπτά μέχρι να διαλυθεί ζάχαρη.


    Βήμα 2

    2
    Ρίχνουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και  πρέπει να  το βάλουμε  να τρέξει με  τη ταχύτητα 1.

    Βήμα 3

    3
    Δουλέψτε το παγωμένο γιαούρτι για 10 με 15 λεπτά θα είναι έτοιμη όταν θα δείτε όμορφα να δένει.

     

    Βήμα 4

    4
    Βάλτε το  υπόλοιπο  στην κατάψυξη ή  σερβίρετε αμέσως  με βύσσινα σε σιρόπι ή φρέσκα φρούτα. Καλή σας Όρεξη!
    Frozen yogurt
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή