ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Χριστουγενιατικο στεφάνι από μπισκότα


    Μια  χαριτωμένη  ιδέα για ένα Χριστουγεννιατικο νόστιμο σνακ, η διαδικασία είναι  πολύ εύκολη, απλά περιλαμβάνει τη συγκόλληση μερικών μικρών μπισκότων  και στη συνέχεια τη διακόσμησή τους. Τόσο εύκολο και γρήγορο, ώστε να μπορούν και τα παιδιά να συμμετέχουν  στο σπίτι και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί τους  με χαρά! 


    Υλικά:
    48 Μπισκότα αλμυρά
    75 γραμμάρια λευκής σοκολάτας
    Μικρά ζαχαρωτά


    Συνταγη:
    Βήμα 1 

    Πρώτα προετοιμάστε τα υλικά  και λιώστε τη σοκολάτα (στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρι).


    Βήμα 2


    Τοποθετήστε  μια λαδόκολλα και  προσθέστε 6 μπισκότα  σε ένα κύκλο και στη συνέχεια ριξτε  τη λευκή σοκολάτα στο κεντρικό τμήμα.Επικαλύψτε  με άλλα 6 μπισκότα  στο πρώτο, αλλά με τον δεύτερο κύκλο να μετατοπίζεται σε σχέση με τον πρώτο (κάθε μπισκοτάκι  πρέπει να τοποθετηθεί στο μισό μεταξύ των 2  του κατώτερου κύκλου), πιέζοντας λίγο για να το κολλήσει η σοκολάτα.

    Βήμα 3


    Καλύψτε επίσης το κεντρικό τμήμα του δεύτερου κύκλου με λευκή σοκολάτα, στη συνέχεια, διακοσμήστε όπως επιθυμείτε με χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά, συνδέοντας τα με τη  σοκολάτα.
    Συνεχίστε όπως και για τα υπόλοιπα, στη συνέχεια αφήστε τα  να στεγνώσουν  για τουλάχιστον 1 ώρα.Καλή Επιτυχία και Καλή Διασκέδαση με τους μικρούς μας φίλους!







    Χριστουγενιατικο στεφάνι από μπισκότα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή