ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ανέκδοτα με ζώα #1

    kitten_smile-1611

    Διαβάστε κάποια από τα ποιο αστεία ανέκδοτα με ζώα που συγκέντρωσα σε μια συλλογή.

      

    Δυο γαϊδούρια πάνε στο μέγαρο μουσικής. Πλησιάζουν το ταμείο για να πάρουν εισιτήρια και λέει το ένα γαϊδούρι στην ταμία:
    - Θα ήθελα δυο εισιτήρια για την πρώτη σειρά.
    - Δεν το πιστεύω, λέει η ταμίας, μα εσείς μιλάτε.
    - Ναι, της απαντάει το γαϊδούρι, αλλά στην παράσταση δεν θα βγάλουμε τσιμουδιά!

       


      

    Ένας τύπος είχε μια γάτα που ήθελε να ξεφορτωθεί. Τη έβγαζε έξω από το σπίτι όμως δεν καταλάβαινε το ζωντανό ότι θέλει να την διώξει. Την πήγαινε στο άλλο τετράγωνο και όταν έφτανε στο σπίτι του η γάτα τον περίμενε. Την πήγε στο παρακάτω τετράγωνο αλλά η γάτα ξαναγυρνούσε στο σπίτι του και τον περίμενε. Δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση και συμβουλεύτηκε έναν φίλο του. “Θα πάρεις την γάτα, θα την βάλεις στο πορτ μπαγκάζ για να μην ξέρει που την πας και θα βάλεις μπρος. Πήγαινε δεξιά, αριστερά, αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, αριστερά, αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά. Κάντο αυτό καμιά δεκαριά φορές. Την βγάζεις και καθάρισες. Δεν θα βρει ποτέ τον δρόμο για το σπίτι σου.” Ο τύπος ακολούθησε την συμβουλή του φίλου του και κάνα διήμερο μετά από αυτό ξανασυναντιούνται:
    - Έλα ρε τι έγινε, του λέει ο φίλος του; Δυο μέρες χάθηκες, που ήσουν; Την ξεφορτώθηκες τη γάτα;
    - Άσε με ρε μαλάκα, του απαντάει ο τυπάς, πάλι καλά που ήταν το γατί και γύρισα στο σπίτι!

      


       

    Στο δάσος βγαίνει είδηση ότι άνοιξε στο κέντρο ένα πολυκατάστημα. Κάνουν όλα τα ζώα λοιπόν μια ουρά έξω από το δέντρο-πολυκατάστημα και περιμένουν να ανοίξει. Πλησιάζει και ο λαγός και βλέπει μια τεράστια ουρά να περιμένει έξω από το μαγαζί. “Πως θα πάω;” σκέφτεται και αρχίζει να προσπερνάει τα άλλα ζώα και να πλησιάζει όλο και περισσότερο το δέντρο ώσπου τον σταματάει η αρκούδα και του λέει “Πως την είδες ρε λαγέ; Θα μας φας τη θέση; Τράβα πίσω και περίμενε τη σειρά σου!” και του δίνει μία και τον στέλνει στην άλλη άκρη του δάσους. Ο λαγός τραβάει πάλι στο δρόμο για το δέντρο και βλέπει την ουρά που μεγάλωσε κι άλλο. Ξανά η ίδια ιστορία, προσπερνάει τα ζώα μέχρι που έφτασε στον λύκο αυτή τη φορά ο οποίος του είπε “Που πας ρε λαγέ; Εμείς τι είμαστε και περιμένουμε; Μαλάκες; Πήγαινε πίσω!” και του σκάει μια κι ο λύκος και τον κολλάει σε ένα δέντρο. Τα παίρνει στο κρανίο ο λαγός και λέει “Ά γαμηθείτε ρε μαλάκες, δεν το ανοίγω το κωλομάγαζο σήμερα!!!”

      


       

    Ο λαγός είχε βγει μια όμορφη μέρα για μια βολτίτσα στο δάσος. Εκεί που περπάταγε χαρούμενος βλέπει το ελάφι έτοιμο να κάνει ηρωίνη και του είπε “Τι κάνεις εκεί ρε; Τόσο όμορφη μέρα και αντί να την χαρείς με μια βόλτα να κάθεσαι εδώ και να βαράς ενέσεις; Έλα μαζί μου.” Ξεκίνησαν τα δύο ζώα να περπατάνε χαρούμενα στο δάσος όταν βλέπουν την αλεπού έτοιμη να κάνει κοκαΐνη και της είπε το ελάφι “Ρε αλεπού, τόσο όμορφη μέρα και εσύ κάθεσαι και σνιφάρεις; Έλα μαζί μας για μια βόλτα.” Τα τρία ζώα περπάταγαν ανέμελα όταν είδαν την κουκουβάγια έτοιμη να κάνει χασίς και της λέει η αλεπού:
    - Καλά ρε κουκουβάγια, μια τόσο ωραία μέρα δεν βρήκες τίποτα καλύτερο να κάνεις από το τσιγαριλίκι; Έλα μαζί μας μια βόλτα.
    - Άσε μας ρε αλεπού, είπε η κουκουβάγια. Κάθε φορά που ο λαγός παίρνει ecstasy εμείς τρέχουμε σαν τους μαλάκες μες το δάσος!

           


         

    Είναι εποχή κυνηγιού και ο Μήτσος είναι έτοιμος για κυνήγι. Παίρνει το τουφέκι του και βγαίνει για να σκοτώσει αρκούδες. Δεν περνάνε ούτε δέκα λεπτά από τότε που ξεκίνησε και βρίσκει μια αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει. Εκεί που είναι έτοιμος να πανηγυρίσει νιώθει ένα σκούντημα στον ώμο του, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη καφέ αρκούδα να το κοιτάει και να του λέει “Μήτσο, διάλεξε, Ή σου χιμάω ή σε πηδάω!” Ο Μήτσος δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και έσκυψε, όταν συνήλθε έψαχνε να βρει την αρκούδα για εκδίκηση. Την βρίσκει πίσω από κάτι θάμνους, την σημαδεύει και της ρίχνει. Ένιωσε δικαιοσύνη για αυτό που του έκανε η αρκούδα όταν ξαφνικά νιώθει ένα σκούντημα στον ώμο του, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα να το κοιτάει και να του λέει “Μήτσο, διάλεξε, Ή σου χιμάω ή σε πηδάω!” Ο Μήτσος που αγαπούσε τόσο τη ζωή έσκυψε αναγκαστικά, όταν συνήλθε έψαχνε να βρει την αρκούδα και να την εκδικηθεί για ότι του έκανε. Την βρίσκει να τρίβεται σε ένα δέντρο , την σημαδεύει και της ρίχνει. Λύτρωση τον έλουσε μετά από αυτό που έκανε όταν ξαφνικά νιώθει ένα σκούντημα στον ώμο του, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη άσπρη αρκούδα να το κοιτάει και να του λέει “Μήτσο, παραδέξου το. Εδώ, δεν έρχεσαι για κυνήγι!”

        


         

    Το ανέκδοτο με τον Ασπρομπουμπούλη. Είναι από τα αγαπημένα μου ανέκδοτα. Κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρετε όταν θα το πείτε σε κάποιον είναι ότι χωρίζεται σε δύο κομμάτια Επίσης, είναι καλό πριν καν ξεκινήσετε το πρώτο κομμάτι να ρωτήσετε αν κάποιος το ξέρει και αν όντως κάποιος το ξέρει τότε του ζητάτε να μην απαντήσει. Αφού πείτε το πρώτο κομμάτι πρέπει να περιμένετε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να ξεχαστεί και τότε πείτε και το δεύτερο.

    Μια γριούλα σε ένα χωριό είχε ένα πρόβατο που το φώναζε Ασπρομπουμπούλη. Τον λάτρευε τον Ασπρομπουμπούλη τον τάιζε τον πήγαινε βόλτα κοιμόταν μαζί του. Μπορεί να είχε στείλει για σφαγή τα άλλα πρόβατα μα τον Ασπρομπουμπούλη ποτέ. Δυστυχώς όμως με τα χρόνια γερνούσε και τα λεφτά της λιγόστευαν συνέχεια μέχρι που δεν της έφταναν για να τρέφει πλέον τον Ασπρομπουμπούλη. Έπρεπε να τον αποχωριστεί και δεν της πήγαινε η καρδιά να τον σφάξει οπότε έπρεπε να τον διώξει. Ξεκίνησε λοιπόν ένα πρωινό, τον πήγε στο βουνό, τον παράτησε και με μισή καρδιά γύρισε σπίτι της. Όταν έφτασε ο Ασπρομπουμπούλης την περίμενε στην πόρτα. Η γριούλα, την επόμενη μέρα τον έβαλε στο τρακτέρ και τον πήγε στο διπλανό χωριό, στην επιστροφή όμως ο Ασπρομπουμπούλης ήταν πάλι έξω από το σπίτι της. Η γριούλα δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση ο Ασπρομπομπούλης επέστρεφε συνέχεια όσο μακριά κι αν τον πήγαινε. Ώσπου μια μέρα τον πήγε στο αεροδρόμιο, τον φόρτωσε σε ένα αεροπλάνο και το αεροπλάνο έφυγε μαζί με τον Ασπρομπουμπούλη…

    Εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος. Μην ξεχνάτε πως όταν πείτε το πρώτο μέρος θα πρέπει να περιμένετε να ξεχάσουν το ανέκδοτο το οποίο βεβαίως έχει μια συσχέτιση με αυτό που ακολουθεί.

    Μια φωτορεπόρτερ σε ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό ψάχνει με ποια διασημότητα να ασχοληθεί με το τεύχος αυτής της εβδομάδας. Μην έχοντας βρει τίποτα και εκεί που πιστεύει ότι δεν θα ασχοληθεί με κανέναν για αυτή τη βδομάδα την παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος που την πληροφορούσε με τα κουτσομπολίστικα και της είπε “Θα πας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τη Δευτέρα και θα περιμένεις την άφιξη από Θεσσαλονίκη στις δύο περίπου. Επιστρέφει ο Ρουβάς.” Αμέσως αυτή πήρε την κάμερά της και τη Δευτέρα στήθηκε στο αεροδρόμιο περιμένοντας τον Ρουβά, κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες μα ο Ρουβάς πουθενά! Την επόμενη μέρα την πήρε ο φίλος της πάλι:
    - Καλά ρε, του είπε αυτή, πλάκα μου έκανες;
    - Όχι ρε συ, απλά κάτι έγινε και τελικά δεν έφυγε. Άσε όμως τον Ρουβά, έρχεται από Ιταλία ο Μπερλουσκόνι αύριο στις τέσσερις, να είσαι έτοιμη.
    - Είσαι σίγουρος¨
    - Ναι.
    Αμέσως η φωτορεπόρτερ πήρε την κάμερά της και στήθηκε στο αεροδρόμιο, την επόμενη μέρα, περιμένοντας τον Μπερλουσκόνι. κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες μα ο Μπερλουσκόνι πουθενά! Τα είχε πάρει η φωτορεπόρτερ με τον φίλο της και την επόμενη μέρα που τηλεφώνησε πάλι αυτός του είπε:
    - Ρε μαλάκα με κοροϊδεύεις; Που τρέχω στο αεροδρόμιο σαν την τρελή!
    - Συγνώμη ρε συ, αλλά έγινε κάτι και τελικά δεν ήρθε. Σου έχω άλλα όμως, αύριο έρχεται η Τζούλια Ρόμπερτς από Αμερική στις έξι.
    - Δεν κάνεις πλάκα.
    - Όχι ρε συ, πήγαινε μη σε προλάβουν.
    Την επόμενη μέρα η φωτορεπόρτερ αγόρασε την καλύτερη κάμερά για να βγάλει και την παραμικρή λεπτομέρεια και στήθηκε πάλι στο αεροδρόμιο. Βγήκαν όλοι οι επιβάτες από το αεροπλάνο. Ποιος βγήκε μαζί με τους επιβάτες;

    Εδώ είναι που κάνετε αυτή την ερώτηση και ακούτε διάφορες απαντήσεις που ελπίζετε να είναι άκυρες για να γίνει η πλάκα του ανεκδότου. Η σωστή απάντηση είναι ότι από το αεροπλάνο βγήκε και ο Ασπρομπουμπούλης.

          


           

    Σίγουρα υπάρχουν και άλλα ανέκδοτα με ζώα, θα τα βρω και θα τα βάλω σε μια άλλη συλλογή!

    Ανέκδοτα με ζώα #1
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή