ΝΕΑ

    Σαλατα με ντοματίνια και μοτσαρέλα

    9
    Μπορείτε να την απολαύσετε ζεστη  ή κρύα με λιωμένη μοτσαρέλα. Απολαυστε τη!

    Υλικα:


    2 ρολά  σφολιάτας
    250 γραμμαρια  τυρί μοτσαρέλα
    12 ντοματίνια
    80 γραμμάρια από πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
    Βασιλικός, αλάτι, λάδι


    Συνταγη:

    Βήμα 1


    1 2
    Βαζουμε το ενα  φυλο σφολιάτας σε ένα καλούπι καλυμμένο με λαδόκολλα.Τρυπήστε τη βάση με ενα πιρουνι  και μαζευουμε  τις άκρες της ζύμης σε μια πλεξούδα.


    Βήμα 2

    3
    Καλύψτε το κέντρο της ζύμης με χαρτί ψησίματος και γεμίζουμε με μαχαιροπιρουνα, προσθετουμε και το δευτερο φυλλο και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο  στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

    Βήμα 3

    4 5
    Εν τω μεταξύ, πλένετε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρέστε τους σπόρους, τις  αλατίζουμε και τις  βάζουμε ανάποδα να στραγγίξουν εσωτερικά.


    Βήμα 4

    6
    Βγαλτε  τη ζύμη από το φούρνο, αφαιρέστε τη λαδοκολλα και τα μαχαιροπιρουνα.

    Βήμα 5

    7

    Προσθέστε τα ντοματίνια με το στρογγυλοποιημένο προς τα πάνω, διακοσμηστε με  μοτσαρέλα και ελιές.

    Βήμα 6

    8
    Καλύψτε με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Σερβιρετε με  φρέσκα φύλλα βασιλικού και Καλη σας Ορεξη!.
    Σαλατα με ντοματίνια και μοτσαρέλα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή