
Μπορείτε να την απολαύσετε ζεστη ή κρύα με λιωμένη μοτσαρέλα. Απολαυστε τη!
Υλικα:
2 ρολά σφολιάτας
250 γραμμαρια τυρί μοτσαρέλα
12 ντοματίνια
80 γραμμάρια από πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
Βασιλικός, αλάτι, λάδι
Συνταγη:
Βήμα 1


Βαζουμε το ενα φυλο σφολιάτας σε ένα καλούπι καλυμμένο με λαδόκολλα.Τρυπήστε τη βάση με ενα πιρουνι και μαζευουμε τις άκρες της ζύμης σε μια πλεξούδα.
Βήμα 2

Καλύψτε το κέντρο της ζύμης με χαρτί ψησίματος και γεμίζουμε με μαχαιροπιρουνα, προσθετουμε και το δευτερο φυλλο και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Βήμα 3


Εν τω μεταξύ, πλένετε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρέστε τους σπόρους, τις αλατίζουμε και τις βάζουμε ανάποδα να στραγγίξουν εσωτερικά.
Βήμα 4

Βγαλτε τη ζύμη από το φούρνο, αφαιρέστε τη λαδοκολλα και τα μαχαιροπιρουνα.
Βήμα 5

Προσθέστε τα ντοματίνια με το στρογγυλοποιημένο προς τα πάνω, διακοσμηστε με μοτσαρέλα και ελιές.
Βήμα 6

Καλύψτε με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Σερβιρετε με φρέσκα φύλλα βασιλικού και Καλη σας Ορεξη!.