ΝΕΑ

    Τηγανητή φέτα

    7
    Η τηγανητή  φέτα (ή σαγανάκι) είναι ένα από τα ορεκτικά που χαρακτηρίζουν την ελληνική κουζίνα. Αυτό  είναι μικρά κομμάτια τυρί φέτα (ένα ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται με κατσικίσιο γάλα) με φρυγανια  παχιά και τραγανή  που είναι τηγανισμένες σε ένα τηγάνι και τη σερβίρουμε σαν ορεκτικό

    Υλικά:

    200 γραμμάρια  φέτα
    1 αυγό
    Φρυγανιά
    Ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Βρέξτε τη φέτα με ένα κομμάτι  χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια τη  κόβουμε στη μέση.

    Βήμα 2

    3
    Χτυπήστε  ελαφρά το αυγό. Περάστε το τυρί στο αυγό και στη συνέχεια στη φρυγανιά.

    Βήμα 3

    4
    Επαναλάβετε το Βήμα για δεύτερη φορά, και πάλι το πέρασμα του τυριού στο αυγό και στη συνέχεια στην τριμμένη φρυγανιά.

    Βήμα 4

    6
    Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, στη συνέχεια τηγανίζουμε τη φέτα μέχρι να ροδίσει  και από τις δύο πλευρές.

    5
    Σερβίρετε αμέσως σαγανάκι σας και Καλή σας Όρεξη!

    7
    Τηγανητή  φέτα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή