ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Χρήσιμες Συμβουλές για το αυτοκίνητο

    2250144-car-couple

    Τι θα πρέπει να γνωρίζετε για συγκεκριμένα αξεσουάρ αυτοκινήτου;

    Χρήσιμες συμβουλές για τους υαλοκαθαριστήρες, το κέλυφος κλειδιών και τις κουκούλες.

    Υαλοκαθαριστήρες

    Η σωστή λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων είναι σημαντική για τη σωστή ορατότητα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Συνίσταται να αντικαθίστανται μία φορά μέσα σε κάθε χρόνο εκτός αν είναι φθαρμένοι οπότε και πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα. Για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιείστε ένα καθαρό πανί και νερό. Ανάλογα με τη φθορά μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε μόνο τον ένα, ολόκληρο το σετ ή μόνο τα λαστιχάκια.

    Για τους χειμερινούς μήνες θα πρέπει να μένουν σηκωμένοι στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλεψη χιονόπτωσης ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες συνίσταται να προμηθευτείτε ειδικό καθαριστικό προκειμένου να απομακρύνετε τη λιπαρότητα που αφήνουν τα έντομα.

    Η πρότασή μας

    Μάκτρο Βοsch Multi-Clip νέας γενιάς 530ΜM ΑΜ21U

    maktro-vosch-multi-clip-neas-yenias-530cm-a5028-800x800

    Πρόκειται για μία νέα πρωτοποριακή σειρά υαλοκαθαριστήρων που φέρει την υπογραφή της Βοsch. Ένα προϊόν το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες με κρίσιμες συνθήκες ορατότητας.

    Παρέχει βέλτιστη κάλυψη της επιφάνειας ενώ χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του ο θόρυβος μειώνεται στο ελάχιστο.

    Ο σχεδιασμός του παραπάνω μάκτρου του δίνει επίσης την δυνατότητα βελτιωμένης απόδοσης κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, καθώς εμποδίζει το σχηματισμό πάγου στις εσωτερικές ενώσεις.

    Αντικαθίσταται εύκολα χάρη στην σύνδεση multi – clip. Δείτε το προϊόν εδώ.

    Κλειδιά – Κέλυφος κλειδιών αυτοκίνητου

    Μήπως το κέλυφος του κλειδιού του αυτοκινήτου σας έχει φθαρεί; Η λύση είναι απλή : αλλάξτε το. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας στις πιο οικονομικές τιμές.

    Ενδεικτικό προϊόν

    Repair KIT-Κέλυφος κλειδιού για Τοyota Yaris

    Σετ το οποίο περιλαμβάνει κέλυφος κλειδιού, άκοπη λεπίδα και 2 ανταλλακτικά κουμπιά. Είναι ιδανικό για Τοyota Yaris. Απλά μεταφέρετε τα εσωτερικά μέρη του κλειδιού σας στο καινούργιο κέλυφος. Δείτε εδώ όλη την κατηγορία.

    Κουκούλες

    Ο ήλιος δεν μόνο επικίνδυνος για το δέρμα αλλά και για το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Μετρήστε της διαστάσεις του και προμηθευτείτε την κατάλληλη κουκούλα προκειμένου να το προφυλάξετε από τις φθορές που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες.

    Η πρότασή μας

    Κουκούλα αυτοκινήτου - Τύπος GOLDSUN - L/ XL

     koekoula-aetokinetoe-tupos-goldsun-l-xl-a4831-800x800

    Κατάλληλη για αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας η παραπάνω κουκούλα είναι ένα προϊόν νέας γενιάς ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις χειμώνα και καλοκαίρι προστατεύοντάς το από τον πάγο, τη βροχή και τον ήλιο. Η ιδιότητά της να αφήνει το αυτοκίνητο να αναπνέει της δίνει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί ακόμα κι όταν αυτό είναι βρεγμένο.

    Περισσότερες προτάσεις για κουκούλες αυτοκινήτου εδώ.

    Χρήσιμες Συμβουλές για το αυτοκίνητο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή