ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Δώδεκα δημιουργικές νέες χρήσεις για τις παλιές μπάλες του τένις


    UsedTennisBalls




    Οι μπάλες του τένις είναι οι πιο δύσκολες στην ανακύκλωση από κάθε είδος μπάλας καθώς το υλικό από το όποιο είναι κατασκευασμένη δεν είναι βιοδιασπώμενο.Ωστόσο, περίπου 300 εκατομμύρια μπάλες παράγονται κάθε χρόνο, συμβάλλοντας σε 20.000 τόνους απορριμμάτων από καουτσούκ. Βρήκαμε 12 ανακυκλώσιμες και δημιουργικές  χρήσεις που θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν  στο σπίτι.


    12) Θήκη για το κινητό τηλέφωνο σας.

     5_iPhonesleeve2-v2



    Τι καλύτερη προστασία για το πολύτιμο κινητό σας στα χτυπήματα από μια θήκη φτιαγμένη από  μπαλάκια του τένις.  Αυτή  η θήκη  με διαστάσεις  12,5 x 7.5 cm ταιριάζει  στα πιο κομψά κινητά τηλέφωνα και  με ένα λουράκι μπορείτε να κρατάτε τη συσκευή στη θέση της.



    11) Βραχιόλια
     
    tennis-ball-bracelets-colored  tennis-ball-bracelet

    Αυτά τα βραχιόλια είναι φτιαγμένα από τη  μπάλα του τένις και έχουν κατασκευαστεί  από υλικά όπως το  αλουμίνιο, δέρμα και κόλλα.Υπάρχουν  σε  πέντε διαφορετικά χρώματα στο εσωτερικό τους  όπως : μπλε, πορτοκαλί, μοβ, μπλε ή απλό ασημί, ενώ το εξωτερικό τονίζεται από τις όμορφες  ραφές της μπάλας  του τένις, είναι το τέλειο δώρο για μανιώδεις παίκτες του τένις.


    10) Πορτοφολάκι
     
    8_round


    Φτιαγμένο από μόνο μια  μπάλα του τένις, έχει διαστάσεις από 5 x 7 cm στο εσωτερικό του υπάρχει αρκετός χώρος για να κρατήσει όλα  τα κέρματα σας ενώ στο  εξωτερικό του περίβλημα τη σταυροβελονιά και τις ραφές της μπάλας που το κάνουν   να φαίνεται ξεχωριστό.


    9) Aνοιχτήρι 

    10_jar-opener  10_jar-opener1

    Αυτό το ανοιχτήρι  είναι τόσο απλό στη κατασκευή του  και  χαριτωμένο ταυτόχρονα.Το ελαστικό που βρίσκεται  μέσα στη μπάλα του τένις δίνει ένα τέλειο κράτημα για να ανοίξει  ακόμα  και τα πιο σκληρά μεταλλικά καπάκια, είναι ένα διαφορετικό και πρωτότυπο ανοιχτήρι από άλλα τα άλλα.


    8) Δαχτυλίδια 

    tennis-ball-ring  tennis-ball-ring2


    Αυτά τα  πανέμορφα δαχτυλίδια  είναι φτιαγμένα από τη  μπάλα του τένις και σχεδιαστήκαν  από την Elke Munkert, είναι κατασκευασμένα  από τα  υλικά όπως αλουμίνιο, κόλλα και το δέρμα της  μπάλας  του τένις. Είναι πρωτότυπα και  πολύ εντυπωσιακά δαχτυλίδια.


    7) Μπρελόκ
     
    7_Chapstick_holder


    Το μπρελόκ αυτό μπορεί να  χωρέσει  ακόμα και ένα κραγιόν αφού το λαστιχάκι που βρίσκετε στη μέση μπορεί  να το συγκρατήσει, στο επάνω μέρος του βρίσκεται  ένα κορδόνι σαν γαντζάκι  μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε τσάντα είτε στα κλειδιά μας.


    6)  Mίνι τσάντα

    6_mini-bag  6_mini-bag-design

    Αυτό η  μίνι τσάντα είναι φτιαγμένη από τη μπάλα του τένις και οι διαστάσεις του  είναι περίπου 5x5cm.Στο εσωτερικό του υπάρχει επένδυση από  ένα μαλακό ύφασμα για επιπλέον προστασία, το κομμάτι σπάγκο που έχει βοηθά στο να ανοίγει και να κλείνει το πορτοφολάκι. Μπορούμε να του προσθέσουμε και σχεδία  και χρώματα ανάλογα με το γούστο μας.


    5) Μολυβοθήκη
     
    4_Pencilpouch  4_Pencilpouch3

    Αυτή η μολυβοθήκη είναι χειροποίητη και έχει διαστάσεις  20x10 cm, στο εσωτερικό της έχει επένδυση  ένα  μπλε ύφασμα για επιπλέον προστασία και αντοχή από το νερό και τους κραδασμούς.Μια μολυβοθήκη διαφορετική από όλες τις άλλες.


    4) Φορητό ηχείο iPod
     
    2_halves_with


    Φορητά ηχεία ipod είναι μια εύκολη κατασκευή αρκεί να προσθέσετε  κόλλα, μια μπαταρία 9V, ένα κλιπ μπαταρίας, ένα μικρό ενισχυτή και δύο ηχεία και είστε έτοιμοι.Πρώτα, όμως, θα πρέπει να  έχετε κόψει την μπάλα του τένις στη μέση και στη συνέχεια να κολλήσετε  τα καλώδια.Πρωτότυπη κατασκευή που σίγουρα θα τραβήξει επάνω της  τα βλέμματα όλων.


    3) Φώτα
    1_ping-pong-ball-lights


    Αυτές οι  μπάλες  του τένις έχουν εξοπλιστεί με διαφορετικά  χρωματιστά λαμπάκια  και στη συνέχεια αναρτώνται σε ένα  πίνακα.Ιδανική λύση για  το πάρτι, για το  γραφείο ακόμα και για το δωμάτιο μας. Το αγαπάμε!


    2)Τρίποδο

    3_tennis-ball-tripod-best  FWG7PKFFEAHE63M

    Αυτό το τρίποδο είναι φτιαγμένο από τη μπάλα του τένις  και το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε ακόμα και να την τοποθετήσετε στο  τοίχο ή  και στο παράθυρο , όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν στήριγμα για τη φωτογραφική σας  μηχανή. 



    1)Χριστουγεννιάτικο στολίδι

    9_christmas-tree-ornament1 (1)  9_tree-ornament2

    Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα για χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι τα στολίδια φτιαγμένα  από μπαλάκια και είναι και πολύ εύκολη η κατασκευή τους αρκεί να πάρουμε μπαλάκια του τένις ή και μπαλάκια του πινγκ- πονγκ,  κόλλα και νήμα της επιλογής μας.

    Δώδεκα δημιουργικές νέες χρήσεις για τις παλιές μπάλες του τένις
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή