ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Χριστουγεννιάτικα mini ορεκτικά

    Mini Σουβλάκια
    christmas-mini-skewers
    Χριστουγεννιάτικα Mini-Σουβλάκια με ντομάτες, πιπεριές και τυρί είναι το πιο εύκολο ορεκτικό και έχει και πολύ ωραία χρώματα. Είναι ένα όμορφο ορεκτικό αλλά και γευστικό.


    Υλικά
    Ντομάτες
    1 ή 2 πράσινες πιπεριές
    Τυρί μοτσαρέλα
    Οδοντογλυφίδες

    Συνταγή:
    Αφού πλύνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές σας, κόβετε τις πιπεριές σε τετράγωνα σε ό, τι μέγεθος θέλετε, Το ίδιο κάνετε και για το τυρί. Μετά πάρτε τις  οδοντογλυφίδες  και περάστε το τυρί, τη πιπέρια και τη ντομάτα,και στο τέλος πάλι τυρί. Μπορείτε να τα πασπαλίσετε και με βασιλικό τριμμένο ή μυρωδικά της επιλογής σας.


    Mini Χριστουγεννιάτικο δέντρο - πίτσα
    o-christmas-tree-pizza-recipe-photo-420-FF1298ALM3A03
    Είναι ένα mini Χριστουγεννιάτικο δέντρο πίτσα με σπανάκι και φέτα για νιφάδες χιονιού, θα το λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι καθώς έχει όμορφο σχήμα και χρώματα που ξεχωρίζουν.


    Υλικά
    1 πακέτο κατεψυγμένο, ψιλοκομμένο σπανάκι
    Κίτρινες, κόκκινες και πορτοκαλί πιπεριές
    Ελαιόλαδο
    Αλεύρι καλαμποκιού
    1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
    1 / 4  τριμμένο τυρί της φέτας επιλογής σας

    Συνταγή:
    Προθερμαίνουμε το φούρνο μας ,μαγειρεύουμε το σπανάκι και το στραγγίζουμε. Χρησιμοποιήστε μικρούς  κόπτες μπισκότων για να κόψετε τους κύκλους και τα αστέρια με τις πιπεριές. Ετοιμάστε τη ζύμη σας δώστε τις κυκλικό σχήμα και πασπαλίστε την με αλεύρι. Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας  στη ζύμη και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και το ψιλοκομμένο σπανάκι και στη συνέχεια περιχύνουμε το ελαιόλαδο πάνω από το σπανάκι. Πασπαλίστε την τριμμένη φέτα πάνω από το σπανάκι και διακοσμήστε με τους πολύχρωμους  κύκλους πιπέριας.
    Ψήνουμε  στους 180 βαθμούς  για περίπου 20 λεπτά. Κόψτε την πίτσα σε τριγωνικά κομμάτια και στη συνέχεια κόψτε τη βάση  για να σχηματιστεί  ένας κορμός. Τέλος,τοποθετήστε σε κάθε κομμάτι  πίτσας ένα κίτρινο αστέρι.

    Χριστουγεννιάτικα mini ορεκτικά
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή