Μια νόστιμη, υγιεινή και γευστική συνταγή είναι οι τσιπούρες στο φούρνο αρωματισμένες με φρέσκα μυρωδικά που θα δελεάσει τον ουρανίσκο σας και θα θελήσετε και δεύτερο πιάτο..
Υλικά:
2 τσιπούρες
12 ντοματίνια
3 πατάτες
3 σκελίδες σκόρδου
Ελαιόλαδο και μαϊντανό
Αλάτι πιπέρι
Για 2 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 55 λεπτά
Συνταγή:
Βήμα 1
Ξεκινάμε από τον καθαρισμό της τσιπούρας κόβουμε κατά μήκος την κοιλιά και την καθαρίζουμε.
Βήμα 2
Την ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
Βήμα 3
Βήμα 7
Καλή σας όρεξη!
Υλικά:
2 τσιπούρες
12 ντοματίνια
3 πατάτες
3 σκελίδες σκόρδου
Ελαιόλαδο και μαϊντανό
Αλάτι πιπέρι
Για 2 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 55 λεπτά
Συνταγή:
Βήμα 1
Ξεκινάμε από τον καθαρισμό της τσιπούρας κόβουμε κατά μήκος την κοιλιά και την καθαρίζουμε.
Βήμα 2
Την ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
Βήμα 3
Με τη βοήθεια του ψαλιδιού κόψτε το πτερύγιο της τσιπούρας, την ουρά, τα πτερύγια στα πλαϊνά και τα πτερύγια στην κοιλιά.
Βήμα 4
Τέλος καθαρίστε τα λέπια από την ουρά προς το κεφάλι.
Βήμα 5
Αφού πλύνετε καλά τις τσιπούρες γεμίζετε τη κοιλίτσα τους με ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο σκόρδο,αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 6
Σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και με λίγο ελαιόλαδο τοποθετήστε τις τσιπούρες.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε στο ταψί μαζί με τα ψαράκια μας.Προσθέτουμε τα ντοματίνια,μια σκελίδα σκόρδο,μαϊντανό,αλάτι και λίγο ελαιόλαδο.Ψήστε στους 180 ° C για 35 λεπτά.
Βήμα 8
Αφαιρέστε το δέρμα και τα κοκαλάκια, και σερβίρετε τις τσιπούρες με ψητές πατάτες και ντοματίνια.Καλή σας όρεξη!