Μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με καλαμαράκια και γέμιση με πολλά μυρωδικά που θα μοσχοβολήσουν όλη τη κουζίνα σας.
Υλικά:
1 0 μέτρια καλαμάρια
3/4 κούπας λάδι
Ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 κούπα ρύζι καρολίνα
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές κέτσαπ
Λίγο πιπέρι καγιέν
Μισή κούπα κρασί λευκό
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
Μαϊντανό
Άνηθο
Μάραθο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![squid1 squid1](http://lh3.ggpht.com/-nPzybtfo2As/T0Pc-rOxgZI/AAAAAAAAJkU/AhIO4ChzIx8/squid1_thumb%25255B2%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε και πλύντε τα καλαμάρια.Ψιλοκόψτε τα πλοκάμια, τα πτερύγια και τα κεφάλια θα τα χρησιμοποιήσουμε στη γέμιση.
Βήμα 2
![4432302383_675bd46041 4432302383_675bd46041](http://lh5.ggpht.com/-BGYFwIWM_gg/T0PdCPnlPRI/AAAAAAAAJkk/Spv5BnmV5NI/4432302383_675bd46041_thumb%25255B2%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάζουμε τη γέμιση μας και ανακατεύουμε.
![4432342111_40a5ecf0f6 4432342111_40a5ecf0f6](http://lh5.ggpht.com/-S14x3FE1S5g/T0PdEjorN9I/AAAAAAAAJk0/IA2inVnaekI/4432342111_40a5ecf0f6_thumb%25255B2%25255D.jpg?imgmax=800)
Γεμιστέ τα καλαμάρια και τοποθετήστε οδοντογλυφίδες για το κλείσιμο τους.Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε λίγο λάδι και κρεμμυδάκι φρέσκο τα τσιγαρίζουμε, ρίχνουμε κρασί, αλάτι και πιπέρι, 2 ποτήρια νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.Αν θέλετε προσθέστε ντομάτα για επιπλέον νοστιμιά αλλά και χρώμα.
Βήμα 4
![33e15a85dd72afe4_m 33e15a85dd72afe4_m](http://lh6.ggpht.com/-Bh0OntYT79I/T0PdHFCiPlI/AAAAAAAAJlA/SsYqrsWpa0o/33e15a85dd72afe4_m_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!