Μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με καλαμαράκια και γέμιση με πολλά μυρωδικά που θα μοσχοβολήσουν όλη τη κουζίνα σας.
Υλικά:
1 0 μέτρια καλαμάρια
3/4 κούπας λάδι
Ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 κούπα ρύζι καρολίνα
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές κέτσαπ
Λίγο πιπέρι καγιέν
Μισή κούπα κρασί λευκό
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
Μαϊντανό
Άνηθο
Μάραθο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε και πλύντε τα καλαμάρια.Ψιλοκόψτε τα πλοκάμια, τα πτερύγια και τα κεφάλια θα τα χρησιμοποιήσουμε στη γέμιση.
Βήμα 2

Ετοιμάζουμε τη γέμιση μας και ανακατεύουμε.

Γεμιστέ τα καλαμάρια και τοποθετήστε οδοντογλυφίδες για το κλείσιμο τους.Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε λίγο λάδι και κρεμμυδάκι φρέσκο τα τσιγαρίζουμε, ρίχνουμε κρασί, αλάτι και πιπέρι, 2 ποτήρια νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.Αν θέλετε προσθέστε ντομάτα για επιπλέον νοστιμιά αλλά και χρώμα.
Βήμα 4

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!