Μια ξεχωριστή συνταγή με γεύσεις από την Ασία,απολαύστε την, εκτός από το ότι θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας και θα τη λατρέψετε για τη ξεχωριστή γεύση της.
Υλικά:
200 γραμμάρια noodles
250 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
2 κολοκυθάκια
1 καρότο
1 πράσο
150 γραμμάρια πράσινα φασόλια
20 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι
Αλάτι
Φυτικό λάδι
Σάλτσα σόγιας
Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Συνταγή:
Βήμα 1

Πλένουμε κολοκυθάκια,τα φασόλια και τα καρότα και κόβουμε όπως στην εικόνα
Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάζουμε το στήθος από το κοτόπουλο,το πράσο ψιλοκομμένο να μαλακώσει και λίγες σταγόνες λαδί και το αλεύρι (κορνφλάουρ) και τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
Βήμα 3


Στη συνεχεία προσθέτουμε τα κολοκυθάκια με το καρότο και τα ανακατεύουμε.Προσθέστε ένα ποτήρι νερό, τη σόγια, αλάτι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα noodles για 5 λεπτά σε βραστό νερό.
Βήμα 4


Στραγγίστε τα noodles, τα βάζουμε μέσα στη σάλτσα με το κοτόπουλο και τα λαχανικά προσθέστε 5 με 6 κουταλιές σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε.


Μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω σόγια στο πιάτο σας ανάλογα με την επιλογή σας.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!