Απολαύστε ένα δροσιστικό και φρουτωδες πότο για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Υλικά:
Καρπούζι κομμένο σε κύβουςΠεπόνι κομμένο σε κύβους
Λάιμ
1 ½ Τεκίλα (χρυσή ή ασήμι)
½ Αμαρέτο αμύγδαλο
Αλάτι
Παγάκια
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόψτε μια φέτα καρπουζιού και μια πεπονιού σε κύβους και τοποθετήστε τα σε ένα ποτήρι μαζί με μια φέτα λάιμ.
Βήμα 2

Στη συνέχεια με ένα γουδοχέρι πιέστε μέχρι να βγάλουν το χυμό τους και αφαιρέστε τυχόν κουκούτσια.
Βήμα 3

Προσθέστε την τεκίλα και το Αμαρέτο αμύγδαλο και παγάκια.
Βήμα 4

Αδειάστε το σε ένα άλλο ποτήρι με αλατισμένο το χείλος του.
Βήμα 5

Σερβίρετε με μια φέτα λάιμ. Στην υγεία σας!