Το ψεύτικο ψάρι είναι μία εύκολη συνταγή με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Περιέχει πατάτα,τόνο και μαγιονέζα. Ένα διαφορετικό ψάρι από τα συνηθισμένα που θα διακοσμήσει το τραπέζι σας αλλά και θα εντυπωσιάσει όσους το δουν.
Υλικά :
500 γραμμάρια πατάτες
240 γραμμάρια τόνος σε λάδι
1 κουταλιά κάπαρη
5 κουταλιές μαγιονέζα
Τουρσί αγγουράκια
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει για 30 λεπτά.
Βήμα 2

Αφήστε τες να κρυώσουν,μετά τις ξεφλουδίζετε τις κάνετε πουρέ, σε ένα πιάτο βάλτε τον πουρέ, τόνο στραγγισμένο, τη ψιλοκομμένη κάπαρη, αλάτι και πιπέρι
Βήμα 3


Ανακατεύετε το μίγμα και στη συνέχεια προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.
Βήμα 4

Βάλτε το μείγμα σε μια πιατέλα και πλάστε το με τα χέρια δίνοντας του το σχήμα του ψαριού.
Βήμα 5

Καλύψτε το ψάρι με ένα λεπτό στρώμα μαγιονέζας.
Βήμα 6

Κόψτε τα αγγούρια σε λεπτές φέτες και να σχηματιστούν τα λέπια και το σώμα του ψαριού.Γαρνίρετε με λάδι ελιάς και κάπαρη ή μισό καρότο για να σχηματιστεί το μάτι και το στόμα του ψαριού.Τοποθετήστε το ψάρι στο ψυγείο να κρυώσει για 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.