ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ψεύτικο ψάρι

    pesce-finto
    Το ψεύτικο ψάρι είναι μία εύκολη συνταγή με εντυπωσιακό  αποτέλεσμα. Περιέχει πατάτα,τόνο και μαγιονέζα. Ένα διαφορετικό ψάρι από τα συνηθισμένα που θα διακοσμήσει το τραπέζι σας αλλά και θα εντυπωσιάσει όσους το δουν.

    Υλικά :


    500 γραμμάρια πατάτες
    240 γραμμάρια   τόνος  σε λάδι
    1 κουταλιά  κάπαρη
    5 κουταλιές   μαγιονέζα
    Τουρσί  αγγουράκια
    Αλάτι, πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_001
    Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό  που βράζει για 30 λεπτά.

    Βήμα 2

    DSC_02
    Αφήστε τες  να κρυώσουν,μετά  τις ξεφλουδίζετε τις κάνετε πουρέ, σε ένα πιάτο βάλτε τον πουρέ,  τόνο στραγγισμένο, τη  ψιλοκομμένη κάπαρη, αλάτι και πιπέρι

    Βήμα 3

    DSC_03 DSC_04
    Ανακατεύετε το μίγμα και στη συνέχεια προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.

    Βήμα 4

    DSC_05
    Βάλτε το μείγμα σε μια πιατέλα και πλάστε το με τα χέρια δίνοντας  του το σχήμα του ψαριού.

    Βήμα 5

    DSC_06
    Καλύψτε το ψάρι με ένα λεπτό στρώμα μαγιονέζας.

    Βήμα 6

    pesce-finto
    Κόψτε τα αγγούρια σε λεπτές φέτες και να σχηματιστούν  τα λέπια και το σώμα του ψαριού.Γαρνίρετε με λάδι ελιάς και κάπαρη ή μισό καρότο για να σχηματιστεί το μάτι και το στόμα του ψαριού.Τοποθετήστε το  ψάρι στο ψυγείο  να κρυώσει για 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.
    Ψεύτικο ψάρι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή