Σαλάτα με καρύδια, μήλα και τυρί παρμεζάνα μαζί με μουστάρδα, οι γεύσεις των συστατικών αναμειγνύονται και δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη γεύση, αλλά και αρμονική. Αν δεν είστε σίγουροι για τις προτιμήσεις από όλους τους καλεσμένους σας, με τη σάλτσα μουστάρδας, μπορείτε να προσθέσετε στη σαλάτα αντί για μουστάρδα, ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ξύδι βαλσάμικο.
Υλικά:
100 γραμμάρια από διάφορα λαχανικά, αντίδι, καρδιές από ρόκα και μαρούλι50 γραμμάρια καρύδια
1 μήλο
1 λεμόνι
1 κουταλιά της μουστάρδα
40 ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε και τα καρύδια.
Βήμα 2

Πλένετε και στεγνώστε τα μαρούλια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μήλο, τα καρύδια και τη παρμεζάνα.
Βήμα 3

Ετοιμάστε τη σως με μουστάρδα, αναμίξτε το χυμό λεμονιού με μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα, το αλάτι, το λάδι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4

Ρίξτε τη σως πάνω στη σαλάτα και ανακατεύουμε. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!