Ένα νόστιμο πιάτο, ζυμαρικά με λουκάνικο και πιπεριές, μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε αν σας αρέσουν αυτά τα δύο συστατικά. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σας αρέσει όταν τη δοκιμάσετε.
Υλικά:
500 γραμμάρια ζυμαρικά κοχύλια500 γραμμάρια λουκάνικο
300 γραμμάρια πιπεριές
100 γραμμάρια τυρί
10 ντοματίνια
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε τις πιπεριές αφαιρώντας τους σπόρους και τις λεύκες ραβδώσεις στο εσωτερικό τους.
Βήμα 2

Κόβουμε τις πιπεριές σε τετράγωνα αρκετά μικρά και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά σε ένα τηγάνι με το λάδι στο οποίο έχετε τσιγαρίσει μια σκελίδα σκόρδο.
Βήμα 3

Προσθέστε το λουκάνικο και θρυμματισμένο σε μικρά κομμάτια και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Βήμα 4

Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Βήμα 5

Εν τω μεταξύ, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, όταν γίνουν τα σουρώνουμε και με μια τρυπητή κουτάλα τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, τα ανακατεύουμε στο τηγάνι, προσθέτοντας το τριμμένο τυρί.
Βήμα 6

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!